Uzman Üye
o sorun pingden dolayı da olabilir hocam çünkü ben öyle birşey yaşamıyorumBen script ile oynuyorum, çok güzel çalışırken bi 10 15 el sonra sanki bozuluyor, ne bir minyona vuruyor ne bir combo atıyor hiçbir şey yapmıyor. Nasıl düzeltirim? Silip yeniden mi yüklemeliyim?
dx eski modu nasıl açıcam?eski dx modu ile oyna yoksa bi süre sonra sapıtıyo sende değil sorun genel olarak hilelerin olayı bu 5 10 el sonra sapıtır dx eski mod açık değilse
teşekkür ederimçok fazla oynuyorsun ara vermen lazım diye kapanıyordur, oyunu ve hileyi kapatıp açmak çok uzun sürmez öyle düzelir diye düşünüyorum
evet bazen q atıyo bende bazen ben kendim atıyorum atmıyoBen script ile oynuyorum, çok güzel çalışırken bir 10 15 el sonra sanki bozuluyor. Ne bir minyona vuruyor ne bir combo atıyor, hiçbir şey yapmıyor. Nasıl düzeltirim? Silip yeniden mi yüklemeliyim?
Tam olarak çözülmedi, eski sürümle gir falan diyorlar ama nasıl yapıldığını bilmiyorum, çık gir de işe yaramıyor çünkü bir yerden sonra yine minyonlara vurmamaya, adama skill atmamaya devam ediyor.Sorununuz çözüldü mü? Çözüldüyse çözümünü belirtir misiniz lütfen? Biz de öğrenelim
LOL Cliente giriniz ve sağ üste ayarlar simgesi var ona tıkladıktan sonra Oyun sekmesine girip orda zaten karşınıza çıkıyor ''Eski DX9 modunu tercih et.''Eski DX modu nasıl açılıyor, yardımcı olabilir misiniz lütfen?
çok teşekkür ederimLOL Cliente giriniz ve sağ üste ayarlar simgesi var ona tıkladıktan sonra Oyun sekmesine girip orda zaten karşınıza çıkıyor ''Eski DX9 modunu tercih et.''
şöyle ki bende zaten o seçenek işaretliymiş ben onu geri çekip tekrar denesem düzelme şansı var mıdır acaba?LOL Cliente giriniz ve sağ üste ayarlar simgesi var ona tıkladıktan sonra Oyun sekmesine girip orda zaten karşınıza çıkıyor ''Eski DX9 modunu tercih et.''
10-15 eli bir oturuşta mı atıyorsun acaba merak ettim eğer öyleyse çık gir kankam düzelir hatta bence pc yi kapat bir nefes al yürüBen script ile oynuyorum, çok güzel çalışırken bir 10 15 el sonra sanki bozuluyor. Ne bir minyona vuruyor ne bir combo atıyor, hiçbir şey yapmıyor. Nasıl düzeltirim? Silip yeniden mi yüklemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?