Çözüldü LPReborn dereceli maçta crash veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar.

League Of Legends LPReborn scriptini kullanıyorum, şu an TR'de script kullanarak 30 level oldum. Bundan öncesinde arada derede crash yediğim zamanlar oluyordu ama tekrar oyuna bağlanıp injectleyince devam ediyordum oyunuma.

Ama Ranked kilidim açıldıktan sonra arkadaşlarımla ranked başlayacaktık, her şey güzeldi. İlk maç karakter seçimimi yaparken XFProject'i açtım, LPRebornu injectledim, karakterimi seçtim, Loading ekranına girdiğim an oyunum dondu, bekledim bekledim hiçbir şey olmadı. Tekrar hileyi injectledim, yeniden bağladım. Yeniden aynısı oldu, sonra farklı bir yol izleyip yeniden bağlanıp loading ekranında injectlemeyi denedim. Yine aynısı oldu, kısacası Ranked'da crash yiyorum. Scriptsiz oynamak zorunda kalıyorum ama bu problem ne sıralıda ne aramda ne özel maçlarda hiçbir şeyde olmuyor. Sadece ranked Q'da oluyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhaba yaşadığın sorunun birçok nedeni olabilir. Aşağıda verdiğim linklerden gerekli paketleri indirip kurulumlarını yap. Temp ve prefetch klasörlerini temizle. Appdata\Roaming içinden LPRB klasörünü silip tekrar loadlamayı dene. Sorunun devamı halinde temiz Windows 10 1909 kurulumu yapmanı öneriyorum.

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba yaşadığın sorunun birçok nedeni olabilir. Aşağıda verdiğim linklerden gerekli paketleri indirip kurulumlarını yap. Temp ve prefetch klasörlerini temizle. Appdata\Roaming içinden LPRB klasörünü silip tekrar loadlamayı dene. Sorunun devamı halinde temiz Windows 10 1909 kurulumu yapmanı öneriyorum.

1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...