Onaylı Üye
Arkadaşlar xeraht dışında tüm herolarda config çalışıyor benim xerathda çalışmıyor ulti attıktan sonra çalışıyor sizde de öyle mi
confiği düzgün ayarlayamamışsınızdır sorun oradadir iyi oyunlar.Arkadaşlar xeraht dışında tüm herolarda config çalışıyor benim xerathda çalışmıyor ulti attıktan sonra çalışıyor sizde de öyle mi
diğer tüm herolarda çalışıyor ya merak ettiğim bir soru var örnek veriyorum cha configi yükledik ya yüklendiğini herolar otamatik ayarlı ordan anlıyoruz değil misil tekrar yükle cha da çalışmayan hero yok ve bende kullanmıştım iyi çalışıyor. Dosyaları belki eksik atmış olabilirsiniz ya da ayaları kurcalarken değiştirmiş olabilirsiniz.
Ve F7 off olarak gözüküyor bende sizde de öyle miConfing sil sıfırla 0 dan tekrar giriş yap sonra confingi öyle yüklemeyi dene
yapman gereken yükleyip hileyi açmak ayarlı zaten hepsi.diğer tüm herolarda çalışıyor ya merak ettiğim bir soru var örnek veriyorum cha configi yükledik ya yüklendiğini herolar otamatik ayarlı ordan anlıyoruz değil mi
Post automatically merged:
Ve F7 off olarak gözüküyor bende sizde de öyle mi
kanka dalga mı geçiyon bu kadarını bizde biliyoruz zaten disable drawings direk off bendeyapman gereken yükleyip hileyi açmak ayarlı zaten hepsi.
F7 Ye tekrar bas hileyi aktif et o yüzden çalışmamıştır.
bilader bildiğin şeyi niye soruyon o zaman hasta mıdır nedir ya.kanka dalga mı geçiyon bu kadarını bizde biliyoruz zaten disable drawings direk off bende
ben başka bişey soruyorumbilader bildiğin şeyi niye soruyon o zaman hasta mıdır nedir ya.
confiği düzgün ayarlayamamışsınızdır sorun oradadir iyi oyunlar.Arkadaşlar xeraht dışında tüm herolarda config çalışıyor benim xerathda çalışmıyor ulti attıktan sonra çalışıyor sizde de öyle mi