LPReborn config nasıl değiştirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar, bu eskiden seçtiğim configi nasıl değiştireceğim? Mesela Jinx için Challenger seçtim, diğerleriyle nasıl değiştirebilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
LPReborn Challanger Config
- Konu linki: https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/

Kurulum
  1. İlk önce Windows + R yapıp çalıştırı açın.
  2. %appdata% yazın. Yazdıktan sonra Roaming klasörünün içinde olduğunuzdan emin olun. Üstte çubuk da yazar yol.
  3. LPRB Ardından LPRBMenu dosyasına gidin.
  4. İndirdiğiniz config dosyasını bir yere çıkartın.
  5. Challanger Config dosyamızın içinde ki Configlerin hepsini CTRL+A yapıp hepsini seçin ardından CTRL+C yapıp kopyalayın.
  6. Daha sonra 3. Seçenek de bulunduğumuz Roaming içinde ki LPRBMenu yazan klasöre girin ve klasörün içinde ki dosyaların YEDEĞİNİ ALIN. Yedekleri Masaüstünde yeni klasör oluşturup oraya taşıyın. Eğer sorun olursa eski Configlerimizi tekrar kullanabilelim diye.
  7. Artık LPRBMenu dosyamızın içi boş olduğuna Challenger Config dosyamızı oraya yapıştırabiliriz.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
LPRBMenu nin içine atıyosun configleri hazır olanları daha sonra menüden seçiyosun

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
%appdata% den LPBR nin içine veya kendisine atıyosun

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
herkese teşekkürler arkadaşlar ama ben hala sorumun cevabını bulamadım mesela jinxi ilk defa oynadım hangi scripti load etceğimi soruyor ya bana orda birini seçtim diyelim ve memnun kalmadım.
bir sonraki oyunda tekrar jinx aldığımda load ekranı olmuyo tekrar en son ne loadladıysam onunla devam ediyor. unload falan yapıp istediğimi load edemiyor muyum derdim bu.
Jinxte örnek arkadaşlar.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Challenger config is for all champs u can't just pick one champ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...