ping ayarları derken noluyor o onu anlaamdım insce atmak için t ye mi basayım ? ve saglam atıyormu kral insec faaln ona göre acıcam heroyu tekrardanevet atıyor dostum düzgün ping ayarlarında t tuşu ile atıyor biraz botlara karşı veya urf varken urf modunda deneyebilirsin elin alışıyor adamın arkasında ufak bi yuvarlak çıkıyor zatenflashın varsa flash yoksa totem ile yapıyor ekstra confige gerek yok bence kendi lee sin configi zaten yeterince iyi
pc cok iyi benim fps drop yiyeceğimi sanmıyorum yemedim de daha öncedevala fps dropdan team fightlarda ınsec atmasını bekleme bence.OKadar etkılı calısmıyor bence
her scriptte atıyor dostum t tuşu ile ama biraz kasma oluyor o yüzden pek önermembeyler forumlara bakıyorum cogu insan lee sinin lprebornda cok iyi çalıştıgını idda ediyor insec falan cok iyi atıyormuş ayarı mı var veya napmam gerekiyor tam bilgisi olan bi yazabailirse sevinirim İNSEC konusunda falan açmam gereken herhangi bir ayar veya leesin özel conifg şimdiden teşekkürler
cok teşekkür ederim kiralAz önce antrenman modunda girip denedim senin için, evet çalışıyor. T tuşuna basılı tutarsan adamın arkasına wardjump yapıp atıyor kuleye veya takım arkadaşına doğru, kule veya takım arkadaşın yoksa etrafında, senin adama uçtuğun konuma doğru insecliyor. Üzerinde ward yoksa flash-insec de atıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?