Çözüldü WSReborn Lee Sin insec ayarı nasıl kullanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
wsrebornda lee sin inseci aşırı iyi atıyor aslında ama bazen ters yöne atıyor yada atamıyor hiç bu neden ben kırmızı takımdayım çar adamı kendi kulesine doğru yani aşşağı tarafa doğru atıyor Click insec diye bişe var onu açıp kapayınca düzeliyor bazen ama bu insec hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ekstradan click insec ayarı neye yarıyor

Çözüm
hocam öncelikle bazı şeylere açıklık getirim insecte click insec tıklama yönüne göre insec atmıyor insec mantığında rakibin arkasından ittirmek demek yani siz açıp kapasanızda insec atarken sizin yönünüz önemini koruyor genelde 6lvlde r açılınca rakibin tam arkasında bir yeşil çember beliriyor o size click insecte lee sinin nereye gitceni gösteriyor yani siz rakibin tam arkasından gelip insec atarsanız lee o yeşil çembere gene gitmeye çalışcak insec atcak ama arkadan saldırdınız için yönü kendi kulesine olcak görsel özet geçicek olursak aşağıya bırakıyorum
1675459223439.png
umarım yardımcı olur iyi forumlar
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam öncelikle bazı şeylere açıklık getirim insecte click insec tıklama yönüne göre insec atmıyor insec mantığında rakibin arkasından ittirmek demek yani siz açıp kapasanızda insec atarken sizin yönünüz önemini koruyor genelde 6lvlde r açılınca rakibin tam arkasında bir yeşil çember beliriyor o size click insecte lee sinin nereye gitceni gösteriyor yani siz rakibin tam arkasından gelip insec atarsanız lee o yeşil çembere gene gitmeye çalışcak insec atcak ama arkadan saldırdınız için yönü kendi kulesine olcak görsel özet geçicek olursak aşağıya bırakıyorum
1675459223439.png
umarım yardımcı olur iyi forumlar

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 85078umarım yardımcı olur iyi forumlar
Dostum sen nasıl muhteşem bir detaysın sabah sabah yarıldım gülmekten ayrıca o kadar iyi anlatmışsın ki çizim içinde ellerine sağlık redditteki gibi award sistemi olsa atmıştım awardı süpersinn XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...