Anladığım kadarıyle lpreborn daha eski ve sağlam ama wsreborn daha yeni ve geçecek lp yibeyler yakında indiricem sizce ne indireyim hangisi daha sağlam
iyi kasmışsın ben böyle kasmaadım genellikle satıyorum kasıp hiç mainlemedimEkli dosyayı görüntüle 84192
Ekli dosyayı görüntüle 84203
LPReborn ile Kasıyorum WSR ile böylesine hesap kasabilen var mı
Gold1 Hesap ile West master ile maç atıyorum.
wsreborn.beyler yakında indiricem sizce ne indireyim hangisi daha sağlam
Hocam kurulum videosu var mı? Zor mu?kişiden kişiye göre değişiyor bende wsreborun en güzel özelliği harita takibi jung nerede falan filan karşı ormanın hangi yaratıkları kestiği çok çok op yapıyor
kanka lp rebornu kullandıysan aynı mantık herşey gayet basit eğer configi kurmaktan bahsediyorsan anlatımı var zaten kurulumun ve hileyi nasıl çalıştıracağın ile ilgili videoda varHocam kurulum videosu var mı? Zor mu?
kanka ben senin konunu bulamadım acaba nasıl bulabilirim link atabilir misin sana zahmet?konu olarak paylaştım daha önce kankam oradan ulaşıp indirebilirsin
üstüme tıklayıp profilimde bula tıkla orada açtığım konular var konulara tıkla yani bulursunkanka ben senin konunu bulamadım acaba nasıl bulabilirim link atabilir misin sana zahmet?
buldum hocam teşekkürlerüstüme tıklayıp profilimde bula tıkla orada açtığım konular var konulara tıkla yani bulursun