desteklenmiyen heroları dodgelemiyordostlar merhaba bu script olayında daha yeniyim ve evade açık fakat dodge atmıyor dodge ayarlarınıda yaptım oyunlarıma gelen insanların skill kullanıldığı zaman 1 tane bile yemiyorlar lprebornun kapasitesi mi bu kadar yoksa ben mi daha acemiyim
Evade i fullersen herseyi dodgeler high veya extrme medium ve low cok etkili degildostlar merhaba bu script olayında daha yeniyim ve evade açık fakat dodge atmıyor dodge ayarlarınıda yaptım oyunlarıma gelen insanların skill kullanıldığı zaman 1 tane bile yemiyorlar lprebornun kapasitesi mi bu kadar yoksa ben mi daha acemiyim
yeni herolarda sorun çıkıyor olabilirdostlar merhaba bu script olayında daha yeniyim ve evade açık fakat dodge atmıyor dodge ayarlarınıda yaptım oyunlarıma gelen insanların skill kullanıldığı zaman 1 tane bile yemiyorlar lprebornun kapasitesi mi bu kadar yoksa ben mi daha acemiyim
k harfıne bas kankadostlar merhaba bu script olayında daha yeniyim ve evade açık fakat dodge atmıyor dodge ayarlarınıda yaptım oyunlarıma gelen insanların skill kullanıldığı zaman 1 tane bile yemiyorlar lprebornun kapasitesi mi bu kadar yoksa ben mi daha acemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?