Çözüldü LPReborn dodge sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba ben lpreborn kullanıyorum fakat comboyu düzügn yapıyor ama spaceye basılı tutarken bile hiçbir şekilde dodgelemiyor cok saçma 1 tane skill bile dodgelemiyor lütfen yardım edin skil dodgelemeyi high yaptım yine olmadı lütfne çözüm bulun dodgelmek istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Elin K tuşuna gelmiş veya fast evadeyi kapatmış olabilirsin dostum. K tuşuna basıp dene ve bazen Caps Locka da kayıyor bu ayar. Caps Locka basıp da deneyebilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
önce dodgeliyceği skilin dodgesi açıkmı ona bak bazen dodge kapanıyor kapalıysa k tuşu ile aç açıksa dodgeliycekken duvar dibindeysen yada sağa sola tıklarsan dodgelemez ortada titrer dodge atcağı zaman bir yere tıklama

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
önce dodgeliyceği skilin dodgesi açıkmı ona bak bazen dodge kapanıyor kapalıysa k tuşu ile aç açıksa dodgeliycekken duvar dibindeysen yada sağa sola tıklarsan dodgelemez ortada titrer dodge atcağı zaman bir yere tıklama
herşeyi denedim fakat olmuyor bir çözüm bulurmusun sen bilgiili birine benziyorsun
Post automatically merged:

Force fast evade i tickledinmi
tickledim hala aynı kanka ya lütfen yardım et

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhabalar kardeşim: chalincır config yükleyerek düzelte bilirsin hem karekterlerin titremesiz dodg ve kombo surununu çözüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
evadeyi kapatmış olabilirsin eğer açıksa ve bu sorun hala devam ediyorsa chaallanger config kullanabilirsin iyi forumlar

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Heronun alt kısmında Evade On yazar yeşil bi şekilde Evade Off yazıyorsa Caps Lock tuşundan aktif edebilirsin. Zaten otomatik dodge atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...