Çözüldü LPReborn dodge atmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostlar merhaba, bu script olayında daha yeniyim ve evade açık fakat dodge atmıyor. dodge ayarlarını da yaptım, oyunlarıma gelen insanların skill kullanıldığı zaman 1 tane bile yemiyorlar. LPRreborn'un kapasitesi mi bu kadar yoksa ben mi daha acemiyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Shifte basıp ezvade (e) gir ordan yanlış hatırlamıyorsam spells bölümü var ordan High yapıp sonra force fast evade i ticklersen hızlı Dodge atacaktır
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Shifte basıp ezvade (e) gir ordan yanlış hatırlamıyorsam spells bölümü var ordan High yapıp sonra force fast evade i ticklersen hızlı Dodge atacaktır

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
dostlar merhaba bu script olayında daha yeniyim ve evade açık fakat dodge atmıyor dodge ayarlarınıda yaptım oyunlarıma gelen insanların skill kullanıldığı zaman 1 tane bile yemiyorlar lprebornun kapasitesi mi bu kadar yoksa ben mi daha acemiyim
desteklenmiyen heroları dodgelemiyor

ezevade den karsınızdaki kişinin örn: Q skillini highe cekin q sunu yemezsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostlar merhaba bu script olayında daha yeniyim ve evade açık fakat dodge atmıyor dodge ayarlarınıda yaptım oyunlarıma gelen insanların skill kullanıldığı zaman 1 tane bile yemiyorlar lprebornun kapasitesi mi bu kadar yoksa ben mi daha acemiyim
Evade i fullersen herseyi dodgeler high veya extrme medium ve low cok etkili degil

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yeni herolarda sorun çıkıyor olabilir

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
EzEvade kısmından spellsde Dodge spells tikinin açık oldugundan emin misiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dodge tiki kapalı olabilir kardeşim, onun dışında yeterli bulmuyorsan karşıdaki çarlara özel yetenekleri high'a da çekebilirsin sana kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...