Onaylı Üye
LoL'de script indireceğim ama yetenekleri dodgeleme ayarının tam tıkırında işlemesini istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
only dangerous ben de bunu arıyordum fikrin için teşekkür ederimDirek hazır configleri kullanabilirsin veya normal şekilde ezvade kapalı only dangerous açık şekildede oynayabilirsin daha iyi olur önemli yerlerde dodgeler
rica ederimonly dangerous ben de bunu arıyordum fikrin için teşekkür ederim
ben zaten plata kadar çıkıyordum o kadar kötü oynayan birisi değilim ama bazı durumlarda doclamak gerekir ya tehlikeli anlarda doclasın yeterkanka çok fazla özelliği açmamanı tavsiye ederim ne kadar özellik o kadar ban riskini artırır
Peki bu ayarları nasıl yapabiliriz bunun ile ilgili bir öğretici rehber var mıdır?Evade ayarlarını yapıp pingide ayarlarsan geriye birşey kalmaz veya hazır configlerde kullanabilirsin
Sitede olduğunu düşünüyorum araştırırsan bulacağını düşünüyorumPeki bu ayarları nasıl yapabiliriz bunun ile ilgili bir öğretici rehber var mıdır?
cevap verdiğin için teşekkür ederim .Sitede olduğunu düşünüyorum araştırırsan bulacağını düşünüyorum