Ultra Üye
LPreborn oyuna girdiğimde bazen oyundan atıyor ama asıl mesele o değil mesela tf giriyorum çok fazla adam oluyor ve oyunum donuyor açıkcası bunu yaşayıp fixleyen varsa yardım edebilir mi?
ekran ayarlarını kontrol ettin mi pencereliye vesaire almayı deneLPreborn oyuna girdiğimde bazen oyundan atıyor ama asıl mesele o değil mesela tf giriyorum çok fazla adam oluyor ve oyunum donuyor açıkcası bunu yaşayıp fixleyen varsa yardım edebilir mi?
tf ye girerken f7 ye basıp çizgileri kapatıyorum ben. bir miktar yardımı oluyor fps eLPreborn oyuna girdiğimde bazen oyundan atıyor ama asıl mesele o değil mesela tf giriyorum çok fazla adam oluyor ve oyunum donuyor açıkcası bunu yaşayıp fixleyen varsa yardım edebilir mi?
sağ oltf ye girerken f7 ye basıp çizgileri kapatıyorum ben. bir miktar yardımı oluyor fps e
kanka bilgisayarının sistem gereksinimleri az ola bilirLPreborn oyuna girdiğimde bazen oyundan atıyor ama asıl mesele o değil mesela tf giriyorum çok fazla adam oluyor ve oyunum donuyor açıkcası bunu yaşayıp fixleyen varsa yardım edebilir mi?