Onaylı Üye
Bro tavsiyem evade kapatıp sadece skilleri kullanman çünkü evade gerçekten belli ediyor ve bazı pozisyonlarda kaçarken mesela gelen skili dodgelemek için otomatik adamların üzerine geriye doğru yürüyor ve ölüyorum sıkıntıEzvade çok belli etmeye başladı cha config kullanıyorum fakat çok belli ediyor ezvade/mics/evade profile/ oradan bir kaç profil seçtim fakat pek bir fark goremedim legit bir ezvade ayarı varmıdır humanizer tick settingside arttırdım fakat hiçbirşey anlamadım ne işe yarıyor özün sözü varmıdır legit bir ezvade ayarı çünkü adam kovalıyorum bir anda görünmeyen yerden gelen skilli dodgeliyor hem adam kaçıyor hem çok belli ediyor
Kesinlikle katılıyorum k tuşu zaten kapatıyor diye biliyorum fightlarda kapalı oynamak daha iyi yoksa dedigin gibi rakibin öldürebilecegin yerde soraka q su gibi mesela hasar vermicek bir skili dodgelarken adam kaçıyor, eğer evade ile oynanılacaksa da rakibin skillerinin bazılarını off yapmak lazım.Bro tavsiyem evade kapatıp sadece skilleri kullanman çünkü evade gerçekten belli ediyor ve bazı pozisyonlarda kaçarken mesela gelen skili dodgelemek için otomatik adamların üzerine geriye doğru yürüyor ve ölüyorum sıkıntı
knk lanet silver eloda takılı kaldım fakat genede çok belli ediyor şuana kadar kimse ban "sen sc'sin" demedi fakat oyun sonu kendimi izlediğimde kendim bile sc diyorum, büyük ihtimalle ezvade kullanmayacagımKanka yüksek eloda Ezvade kullanmanı tavsiye etmem o banlatır seni
Kanka scripti bırak git adcarry mainle yanınada güzel bir support bul çok aşırı şanssız değilsen plata kadar çıkarsın ben script olmadan daha iyi oynadığımı fark ettim.knk lanet silver eloda takılı kaldım fakat genede çok belli ediyor şuana kadar kimse ban "sen sc'sin" demedi fakat oyun sonu kendimi izlediğimde kendim bile sc diyorum, büyük ihtimalle ezvade kullanmayacagım
şey gibi bir olay varmı sadece combo açıkken skill dodgelsın gibiKesinlikle katılıyorum k tuşu zaten kapatıyor diye biliyorum fightlarda kapalı oynamak daha iyi yoksa dedigin gibi rakibin öldürebilecegin yerde soraka q su gibi mesela hasar vermicek bir skili dodgelarken adam kaçıyor, eğer evade ile oynanılacaksa da rakibin skillerinin bazılarını off yapmak lazım.
alışmak mesele ya bende scsiz scli halime göre daha iyi oynuyorum zaten önceden diaya kadar çıkmış birisiyim fakat sigara gibi yapıştı scsiz oynayamıyorum sakat gibi kalıyorum bazenKanka scripti bırak git adcarry mainle yanınada güzel bir support bul çok aşırı şanssız değilsen plata kadar çıkarsın ben script olmadan daha iyi oynadığımı fark ettim.
Sıkıntı acilen bırakmayı dene yoksa mekaniklerini kaybedersin zamanlaalışmak mesele ya bende scsiz scli halime göre daha iyi oynuyorum zaten önceden diaya kadar çıkmış birisiyim fakat sigara gibi yapıştı scsiz oynayamıyorum sakat gibi kalıyorum bazen
3 5 maç scsiz oyniyim bakayım daha zevkli gelirse nadir nadir kullanırımSıkıntı acilen bırakmayı dene yoksa mekaniklerini kaybedersin zamanla
dodge only serious diye bir seçenek olması lazım onu on yap sadece önemli durumlarda dodgelarşey gibi bir olay varmı sadece combo açıkken skill dodgelsın gibi
kanka bende yeni tek çiftoynamaya başladım sc de bi tık yeniyim beraber oynayabiliriz ( sc ayarlarını çok bilmem arada sana danışırım)knk lanet silver eloda takılı kaldım fakat genede çok belli ediyor şuana kadar kimse ban "sen sc'sin" demedi fakat oyun sonu kendimi izlediğimde kendim bile sc diyorum, büyük ihtimalle ezvade kullanmayacagım
Dostum waay point kapamalısıın üstelik o ayarlarını değiştirdiğin tickrateleri düzeltip ezreal q sunu %30 canda yemesin sadece gibi ayalar yapabilirsinEzvade çok belli etmeye başladı cha config kullanıyorum fakat çok belli ediyor ezvade/mics/evade profile/ oradan bir kaç profil seçtim fakat pek bir fark goremedim legit bir ezvade ayarı varmıdır humanizer tick settingside arttırdım fakat hiçbirşey anlamadım ne işe yarıyor özün sözü varmıdır legit bir ezvade ayarı çünkü adam kovalıyorum bir anda görünmeyen yerden gelen skilli dodgeliyor hem adam kaçıyor hem çok belli ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?