LPReborn Ezevade çok belli ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ezvade çok belli etmeye başladı cha config kullanıyorum fakat çok belli ediyor ezvade/mics/evade profile/ oradan bir kaç profil seçtim fakat pek bir fark goremedim legit bir ezvade ayarı varmıdır humanizer tick settingside arttırdım fakat hiçbirşey anlamadım ne işe yarıyor özün sözü varmıdır legit bir ezvade ayarı çünkü adam kovalıyorum bir anda görünmeyen yerden gelen skilli dodgeliyor hem adam kaçıyor hem çok belli ediyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kankam karşına zaten sc ile az çok geçmişi olan biri gelirse istedigin kadar legit configin vs olsun belli oluyor anlar zaten sc oldugunu bundan kaçınamazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka yüksek eloda Ezvade kullanmanı tavsiye etmem o banlatır seni

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ezvade çok belli etmeye başladı cha config kullanıyorum fakat çok belli ediyor ezvade/mics/evade profile/ oradan bir kaç profil seçtim fakat pek bir fark goremedim legit bir ezvade ayarı varmıdır humanizer tick settingside arttırdım fakat hiçbirşey anlamadım ne işe yarıyor özün sözü varmıdır legit bir ezvade ayarı çünkü adam kovalıyorum bir anda görünmeyen yerden gelen skilli dodgeliyor hem adam kaçıyor hem çok belli ediyor
Bro tavsiyem evade kapatıp sadece skilleri kullanman çünkü evade gerçekten belli ediyor ve bazı pozisyonlarda kaçarken mesela gelen skili dodgelemek için otomatik adamların üzerine geriye doğru yürüyor ve ölüyorum sıkıntı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bro tavsiyem evade kapatıp sadece skilleri kullanman çünkü evade gerçekten belli ediyor ve bazı pozisyonlarda kaçarken mesela gelen skili dodgelemek için otomatik adamların üzerine geriye doğru yürüyor ve ölüyorum sıkıntı
Kesinlikle katılıyorum k tuşu zaten kapatıyor diye biliyorum fightlarda kapalı oynamak daha iyi yoksa dedigin gibi rakibin öldürebilecegin yerde soraka q su gibi mesela hasar vermicek bir skili dodgelarken adam kaçıyor, eğer evade ile oynanılacaksa da rakibin skillerinin bazılarını off yapmak lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka yüksek eloda Ezvade kullanmanı tavsiye etmem o banlatır seni
knk lanet silver eloda takılı kaldım fakat genede çok belli ediyor şuana kadar kimse ban "sen sc'sin" demedi fakat oyun sonu kendimi izlediğimde kendim bile sc diyorum, büyük ihtimalle ezvade kullanmayacagım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hayatında 1 2 kez sc kulanmıs biri bile olsa olayı ayıkır dostum özellikle yüksek elo da yüzde yüz anlarlar yapabilceğin pek bişi yok gibi

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
knk lanet silver eloda takılı kaldım fakat genede çok belli ediyor şuana kadar kimse ban "sen sc'sin" demedi fakat oyun sonu kendimi izlediğimde kendim bile sc diyorum, büyük ihtimalle ezvade kullanmayacagım
Kanka scripti bırak git adcarry mainle yanınada güzel bir support bul çok aşırı şanssız değilsen plata kadar çıkarsın ben script olmadan daha iyi oynadığımı fark ettim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum k tuşu zaten kapatıyor diye biliyorum fightlarda kapalı oynamak daha iyi yoksa dedigin gibi rakibin öldürebilecegin yerde soraka q su gibi mesela hasar vermicek bir skili dodgelarken adam kaçıyor, eğer evade ile oynanılacaksa da rakibin skillerinin bazılarını off yapmak lazım.
şey gibi bir olay varmı sadece combo açıkken skill dodgelsın gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka scripti bırak git adcarry mainle yanınada güzel bir support bul çok aşırı şanssız değilsen plata kadar çıkarsın ben script olmadan daha iyi oynadığımı fark ettim.
alışmak mesele ya bende scsiz scli halime göre daha iyi oynuyorum zaten önceden diaya kadar çıkmış birisiyim fakat sigara gibi yapıştı scsiz oynayamıyorum sakat gibi kalıyorum bazen

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
alışmak mesele ya bende scsiz scli halime göre daha iyi oynuyorum zaten önceden diaya kadar çıkmış birisiyim fakat sigara gibi yapıştı scsiz oynayamıyorum sakat gibi kalıyorum bazen
Sıkıntı acilen bırakmayı dene yoksa mekaniklerini kaybedersin zamanla

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
k tuşunu kapalı şekilde oyna yüksek eloda zaten anlar oyuncular

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka bende yeni tek çiftoynamaya başladım sc de bi tık yeniyim beraber oynayabiliriz ( sc ayarlarını çok bilmem arada sana danışırım)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum waay point kapamalısıın üstelik o ayarlarını değiştirdiğin tickrateleri düzeltip ezreal q sunu %30 canda yemesin sadece gibi ayalar yapabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
fightlarda açık olursa direk anlaşılıyor ztn reportlanmazsan sıkıntı yokda 4 5 kez reportlanırsan ban yeme riskin baya yüksek olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...