Çözüldü LPReborn ezreal otomatik q atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Lpreborn da script bazen kendi kendine skill atıyor boş yere mesala bugün ezreal oynuyordum durduk yere Q atıyor basedeyken ondan sonra samira oynayım dedim onda da fight a girip duruyor saçma sapan takılıyor olduğu yerde sabit kalıyor haraket falan etmiyor bunun sebebini bilen var mı veya çözümünü ?

Çözüm
Hangi configi kullanıyorsanız menüden en aşağıdan ( şampiyon adınızın gözüktüğü kısımdan ) oto skill'i devre dışı bırakabilirsiniz. Siz space tuşuna basmadığınız sürece de kendiliğinden fight'a girmiyor herolar.

+ Olarak q harass şeklinde yazılabilmektedir.
security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Hangi configi kullanıyorsanız menüden en aşağıdan ( şampiyon adınızın gözüktüğü kısımdan ) oto skill'i devre dışı bırakabilirsiniz. Siz space tuşuna basmadığınız sürece de kendiliğinden fight'a girmiyor herolar.

+ Olarak q harass şeklinde yazılabilmektedir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
samirada takılmasını sebebi minion ya da gold exploitini açık kalması. tuşa basmasa bile otomatik skill atması auto q vb. şeylerin açık olmasıdır

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Lpreborn da script bazen kendi kendine skill atıyor boş yere mesala bugün ezreal oynuyordum durduk yere Q atıyor basedeyken ondan sonra samira oynayım dedim onda da fight a girip duruyor saçma sapan takılıyor olduğu yerde sabit kalıyor haraket falan etmiyor bunun sebebini bilen var mı veya çözümünü ?
ezreal la durdur yere baseye doğru vs. q atmasını önlemek için spaceye c ye veya bi script tuşuna basaristen q atmayı bırakacakdır ama elini çekersen tuştan tekrar q atar onu bende kalıcı olarak çözemedim

Üye
4 HİZMET YILI
kardesm senin pc formad ad

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk tanrıçanın gözyaşı eşyasını doldurmak için q dolduğu an atıyor öyle bir ayar var cassi ezreal gibi karakterlerde o eşyayı doldurmak için boşluğa skill atıyor ayarlardan kapatmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...