Teşekkür ederim ben zaten gerekli ayarlamalarının hepsini yaptım . Mesela X tuşuna basınca yanına girip durupson vuruş atmasını beklersin ama farma vuruyor ve vurduğu için farmıda alamıyor XF CMD yi tekrardan mı yüklemem gerek acaba ?merhabalar fare imleci bizdede cikiyor X e bastıgınızda sadece son vurus atar minyonlara, yani minyonların canının bir olmasını bekler, V tuşu farm yapar minyonların yanında durursanız tabii ki, onun harici F7 tusuna bastıktan sonra SHIFT e basılı tutun açılan menüde altta bazı sampiyonlarda script loader oluyor ordan ayar yüklemeniz gerekmekte yüklemesseniz sadece dodge atar. umarım yardımcı olabilmişimdir.
tikli değil
aynı sorun benle arkadaşdada var fakat hala çözüm bulamadık.Teşekkür ederim ben zaten gerekli ayarlamalarının hepsini yaptım . Mesela X tuşuna basınca yanına girip durupson vuruş atmasını beklersin ama farma vuruyor ve vurduğu için farmıda alamıyor XF CMD yi tekrardan mı yüklemem gerek acaba ?
kardeşim türkçe soruya portekizcemi cevap mı verilir ?Sempre sertifique de baixar visual++ direct x entre outros utilitarios!
tamam canım adam tercüme etmesin sende türkçe cevap ver tercüme ederek.Canım evet her dile Portekizce cevap vermek mümkün, sadece tercüme et. Forum kuralları hakkında kendimi daha iyi bilgilendireceğim. Soruyu başka bir dilde cevaplayamazsam, artık yapmayacağım.
eğer böyle bi problem oluosa banada çözümü anlatırsanız sevinirimArkadaşlar öncelikle merhaba LoL script kullandım dün baya bi maçada girdim fakat komboyu güzel yapıyor herşeyi ayarladım farmı bir türlü ayarlayamadım . Farmı ben yapmak zorunda kalıyorum son vuruş atmıyor X , C , V tuşlarına basıyorum hero sadece x c v tuşuna bastığımda fare imleci nerdeyse oraya yürüyor farm almıyor bunun bir çözümü var mı ayar mı yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz ?
dostum aynı sorun bendede var bu güncellemeden sonra olmaya başladı ondan önce böyle bi sorun yoktu bunun bir çözümü yok galiba.merhabalar fare imleci bizdede cikiyor X e bastıgınızda sadece son vurus atar minyonlara, yani minyonların canının bir olmasını bekler, V tuşu farm yapar minyonların yanında durursanız tabii ki, onun harici F7 tusuna bastıktan sonra SHIFT e basılı tutun açılan menüde altta bazı sampiyonlarda script loader oluyor ordan ayar yüklemeniz gerekmekte yüklemesseniz sadece dodge atar. umarım yardımcı olabilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?