LPReborn farm almama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba LoL script kullandım dün baya bi maçada girdim fakat komboyu güzel yapıyor herşeyi ayarladım farmı bir türlü ayarlayamadım . Farmı ben yapmak zorunda kalıyorum son vuruş atmıyor X , C , V tuşlarına basıyorum hero sadece x c v tuşuna bastığımda fare imleci nerdeyse oraya yürüyor farm almıyor bunun bir çözümü var mı ayar mı yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz ?

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
merhabalar fare imleci bizdede cikiyor X e bastıgınızda sadece son vurus atar minyonlara, yani minyonların canının bir olmasını bekler, V tuşu farm yapar minyonların yanında durursanız tabii ki, onun harici F7 tusuna bastıktan sonra SHIFT e basılı tutun açılan menüde altta bazı sampiyonlarda script loader oluyor ordan ayar yüklemeniz gerekmekte yüklemesseniz sadece dodge atar. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
merhabalar fare imleci bizdede cikiyor X e bastıgınızda sadece son vurus atar minyonlara, yani minyonların canının bir olmasını bekler, V tuşu farm yapar minyonların yanında durursanız tabii ki, onun harici F7 tusuna bastıktan sonra SHIFT e basılı tutun açılan menüde altta bazı sampiyonlarda script loader oluyor ordan ayar yüklemeniz gerekmekte yüklemesseniz sadece dodge atar. umarım yardımcı olabilmişimdir.
Teşekkür ederim ben zaten gerekli ayarlamalarının hepsini yaptım . Mesela X tuşuna basınca yanına girip durupson vuruş atmasını beklersin ama farma vuruyor ve vurduğu için farmıda alamıyor XF CMD yi tekrardan mı yüklemem gerek acaba ?

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Lol istemcisinde sağ üst tarafta ayarlar > oyun >
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
9 tiki varsa kaldır.Script artık
11 destekliyor, bende senin gibi sıkıntı yaşıyordum kaldırdım ve düzeldi. Sorun devam ederse tekrardan yazarsan yardımcı olmaya çalışırım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Lol istemcisinde sağ üst tarafta ayarlar > oyun >
9 tiki varsa kaldır.Script artık
11 destekliyor, bende senin gibi sıkıntı yaşıyordum kaldırdım ve düzeldi. Sorun devam ederse tekrardan yardımcı olmaya çalışırım
tikli değil :(

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Teşekkür ederim ben zaten gerekli ayarlamalarının hepsini yaptım . Mesela X tuşuna basınca yanına girip durupson vuruş atmasını beklersin ama farma vuruyor ve vurduğu için farmıda alamıyor XF CMD yi tekrardan mı yüklemem gerek acaba ?
aynı sorun benle arkadaşdada var fakat hala çözüm bulamadık.
insanlar saçma sapan önerilerde bulunuyor scripti kullanmayı bilmediğimizi zannediyor x c v tuşlarına felan bas diolar açıklamasını yapıolar fakat.

Bu durum yeni gelen güncellemeden sonra ortaya çıkan bir sorun

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Her hangi bir cfg yükledin mi ? örn. Challenger config tarzı yüklediysen %appdata% > LPRB dosyasını sil ve yüklemek istediğin cfg yi yüklemeden önce %appdata% içerisinde yeni klasör >LPRB ismini ver ve yüklemek istediğin config dosyasını içerisine at genelde nasıl kurulum yapılacağı indirmek istedin config de yazar eğer LPRB dosyası var ve sen bu dosya üzerine kurulum yapıyorsan cfg kafayı yiyebiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Canım evet her dile Portekizce cevap vermek mümkün, sadece tercüme et. Forum kuralları hakkında kendimi daha iyi bilgilendireceğim. Soruyu başka bir dilde cevaplayamazsam, artık yapmayacağım.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
menude farm menusu var hacı ordan ayarlıyosun diye biliyorum ben 1 kere kullandım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba LoL script kullandım dün baya bi maçada girdim fakat komboyu güzel yapıyor herşeyi ayarladım farmı bir türlü ayarlayamadım . Farmı ben yapmak zorunda kalıyorum son vuruş atmıyor X , C , V tuşlarına basıyorum hero sadece x c v tuşuna bastığımda fare imleci nerdeyse oraya yürüyor farm almıyor bunun bir çözümü var mı ayar mı yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz ?
eğer böyle bi problem oluosa banada çözümü anlatırsanız sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bendede aynı sorun vardı güç tasarrufu modu bide dx9 moduna tik at dene bende öyle düzeldi

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
dostum aynı sorun bendede var bu güncellemeden sonra olmaya başladı ondan önce böyle bi sorun yoktu bunun bir çözümü yok galiba.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
script kısmında tutorial var dostum birde
+ olarak kaç günde bir ban atıyor ortalama ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
D9 yapmıştım d12 yapınca düzeldi tavsiye verenden allah razı olsun

vgc bypass
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
ayarlardam kapatmış olabilirsin ve o hareketen rahatsız oluyosan onu da kapatabiliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...