LPReborn Farming

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Daha güzel farm yapmak için hangi ayarları değiştirebilirim lütfen bilgisi olmayanlar puan için saçma alakasız şeyler yazmasın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Daha güzel farm yapmak için hangi ayarları değiştirebilirim lütfen bilgisi olmayanlar puan için saçma alakasız şeyler yazmasın.
Kanka chall cfg kullanıyorum ben, x tuşuna basılı tutarak geziyorum ve tüm minyonlara son vuruş atıyor hiçbirini kaçırmıyorum. Eğer bunu yapıyorsan ve hala düşük mniyon sayın varsa, oyun bilgin kötüdür. Nerede ne zaman bulunacağını ve ne zaman farmlayacağını bilmediğinden düşüktür. Ama yok ben biliyorum ama script minyonları alamıyor diyorsan da bilemiyorum, bilen biri cevap verir mutlaka.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Chall cfg nedir paylaşır mısın? Windsharp gayet güzel stabildi fakat bu SC de lane clear %70 çalışmıyor. Sadece movement yapıyor ama attack yapmıyor.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Challenger config kullan hocam bende kullanıyorum farmi güzel suan

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Challanger config güzel fakat biraz fazla belli ediyor sanki

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ben default ayarlarla kullanıyorum v ye basarak dolaşıyorum genelde , lane dondurmak istersem x e basıyorum şu ana kadar gayet güzel çalışıyor jungle da ve lanede

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
V ittirmek için x son vuruş atmak için

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hile çoğu zaman yanlş farma focus atıyor ölcek farma deilde daha fazla canı olan farma vuruyor ve kaçırıyor bunun çözümü yok bence tek yapabileceğin şey ping menü den pingini ayarlaman ufakta olsa oyunu etkisi oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...