Arkadaşlar merhaba Lpreborn indirdim oyunda fpsimi düşürüyor ve kullanmak da zorluk çekiyorum yani sc ile oynuyorum kendim oynasam daha iyi oynardım nasıl kullanmam gerektiğini söyleyebilicek var mıdır?
Oyunun yazılım diliyle sc'nin yazılım dili farklı olduğu için çakışmalar oluyor hocam, fps düşürmesi ondan dolayı oluyor. Bunu biraz olsun rahatlatmak için çerçevesiz modda oynamayı dene işe yarıyor.Arkadaşlar merhaba Lpreborn indirdim oyunda fpsimi düşürüyor ve kullanmak da zorluk çekiyorum yani sc ile oynuyorum kendim oynasam daha iyi oynardım nasıl kullanmam gerektiğini söyleyebilicek var mıdır?
Oyunun yazılım diliyle sc'nin yazılım dili farklı olduğu için çakışmalar oluyor hocam, fps düşürmesi ondan dolayı oluyor. Bunu biraz olsun rahatlatmak için çerçevesiz modda oynamayı dene işe yarıyor.Arkadaşlar merhaba Lpreborn indirdim oyunda fpsimi düşürüyor ve kullanmak da zorluk çekiyorum yani sc ile oynuyorum kendim oynasam daha iyi oynardım nasıl kullanmam gerektiğini söyleyebilicek var mıdır?
oyundaki fps ini ekran kartından yapacağın ufak ayarlarla yüksek perfonmansa çekip sabitleyebilirsin iyi günler.Arkadaşlar merhaba Lpreborn indirdim oyunda fpsimi düşürüyor ve kullanmak da zorluk çekiyorum yani sc ile oynuyorum kendim oynasam daha iyi oynardım nasıl kullanmam gerektiğini söyleyebilicek var mıdır?
onun hakkında bir bilgim yok bilgiye ulaşırsam dönüş yapacağım.FPS halloldu peki sc kullanırken mesela az önce xerath oynadım asla skill atmıyor sadece skill dodgeluyor başka bir faydası olmadı.
Shifte basıp en alttaki confingi aktifleştirme lazım 1 ini tiklemen yeterliFPS halloldu peki sc kullanırken mesela az önce xerath oynadım asla skill atmıyor sadece skill dodgeluyor başka bir faydası olmadı.