Çözüldü LPReborn güncelleme için bekleyin hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
HRESULT : 0x800c0008 hatası veriyor, çözümü nedir? DirectX, Net Framework vs. hepsi güncel. Güvenlik duvarı kapalı, Vanguardı da kaldırdım ama böyle hata veriyor hâlâ.

Adsız322.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
lb reborn kökten silip yeniden kurmayı dene bir de o şekil yap belki cmd de gelen yükleme kısmında yüklenmemiş olabilir eğer ki daha önceden sorun çıkarmayıp şimdi sorun çıkarmaya başladıysa yeni hesap oturumu aç ve daha sonra lb reborn yeniden yükle ve her şeyi sıfır dan temiz yükler genellikle önce den wind de işe yarayan bir çözüm daha öncede böyleydi şimdide böyle diyorsan pc sürümü ve windwos kaç ve güncellemeleri nedir bana atarsan belki bir çözüm daha sunabilirim knk
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
lb reborn kökten silip yeniden kurmayı dene bir de o şekil yap belki cmd de gelen yükleme kısmında yüklenmemiş olabilir eğer ki daha önceden sorun çıkarmayıp şimdi sorun çıkarmaya başladıysa yeni hesap oturumu aç ve daha sonra lb reborn yeniden yükle ve her şeyi sıfır dan temiz yükler genellikle önce den wind de işe yarayan bir çözüm daha öncede böyleydi şimdide böyle diyorsan pc sürümü ve windwos kaç ve güncellemeleri nedir bana atarsan belki bir çözüm daha sunabilirim knk

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
daha ilk defa kurucam lprebornu , windows 10 pro 64bit 21H2 kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...