LPReborn hakkında görüşlerim ve isteklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
All memories are garbage
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çoğu hero da bulunan eksiklikler bâzı zamanlar da gözümüze batıyor, fakat bunların eklenmesi yahut eski ayarların yenilenmesinin zor şeyler olmadığını düşünüyorum.
Daha öncesinde bir çok ware kullandım ve bu konu da tecrübeli birisi olarak şunu diyebilirim ki script içerisindeki eksikliklerin giderilmesi gerekildiğini düşünüyorum lakin sanmayın ki, emeğinize karşı saygısız bir tavır almaya çalışıyorum asla mı asla amacım bu değildir.
Arayüz de ufak tefek geliştirmeler "Türkçe dil seçeneği, yenilikçi bir tema, eksik şampiyonların eklenmesi" eminim ki script kullanıcılarına daha farklı bir refah ve kolaylık getirecektir.
Türkçe dil seçeneğinin herkesin kendi konfigürasyonunu hazırlamasında epey bir etkisi olacağına inanıyorum.
On üçüncü sezonda Memoryhackers üyeleri yahut ailesi olaraktan sevgili Yazılım Kodlama ekibimizden hiçbir şey olmasa dahi scriptin Türkçe dil seçeneğine tabii tutulmasını beklediğimizi ve yenilikçi bir Tema arayüzününde tadından yenmeyecek düzeye getirebileceğini belirtmek ister iyi forumlar dilerim.

"Yazım yanlışı & İmla hataları için özür diliyorum."

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
çok doğru bir yazı yazmıssın içimdekileri soylemıssın resmen dedigin gibi en azından turkce dil desteği gelse cok ıyı olur ve karakterlerdekı titremeler felan gıderılse baya iyi olur.

All memories are garbage
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
çok doğru bir yazı yazmıssın içimdekileri soylemıssın resmen dedigin gibi en azından turkce dil desteği gelse cok ıyı olur ve karakterlerdekı titremeler felan gıderılse baya iyi olur.
Desteğin için teşekkür ediyorum evade seçeneğini (Altı) seviyeden sonrasında kapamanı tavsiye ederim bir nebzede olsa titreme sorununa deva oluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dil desteği çok güzel olur herkes hangi özellik neye yarıyor öğrenir hem

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Çoğu hero da bulunan eksiklikler bâzı zamanlar da gözümüze batıyor, fakat bunların eklenmesi yahut eski ayarların yenilenmesinin zor şeyler olmadığını düşünüyorum.
Daha öncesinde bir çok ware kullandım ve bu konu da tecrübeli birisi olarak şunu diyebilirim ki script içerisindeki eksikliklerin giderilmesi gerekildiğini düşünüyorum lakin sanmayın ki, emeğinize karşı saygısız bir tavır almaya çalışıyorum asla mı asla amacım bu değildir.
Arayüz de ufak tefek geliştirmeler "Türkçe dil seçeneği, yenilikçi bir tema, eksik şampiyonların eklenmesi" eminim ki script kullanıcılarına daha farklı bir refah ve kolaylık getirecektir.
Türkçe dil seçeneğinin herkesin kendi konfigürasyonunu hazırlamasında epey bir etkisi olacağına inanıyorum.
On üçüncü sezonda Memoryhackers üyeleri yahut ailesi olaraktan sevgili Yazılım Kodlama ekibimizden hiçbir şey olmasa dahi scriptin Türkçe dil seçeneğine tabii tutulmasını beklediğimizi ve yenilikçi bir Tema arayüzününde tadından yenmeyecek düzeye getirebileceğini belirtmek ister iyi forumlar dilerim.

Katılıyorum..

All memories are garbage
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
aslinda egitim amaçlı videolar olsa yada varsa bu tarz videolar bilinclenme acisindan bizlere destek olunsa 10 numara olur dusuncesindeyim ne dersiniz
Mantıklı, fakat ne kadar yaygın kek o kadar hızlı fix demek o yüzden biraz zor.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu önerilere katılıyorum saygi çerçevesinde güzel bir öneri olmuş tebrikler.

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Türkçe dil Gerçek çok güzel olurdu Bir de yeni karakterlerin eklenmesini olsa çok güzel olurdu

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tüm memory ailesinin isteklerini tek bir ağızdan duymuş olduk teşekkürler güzel insan.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kullanmayanlar içinde çok açıklayıcı, güzel bir yazı olmuş.

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Gözüme batanlar:Sion gibi yılların karakterinde bile evade sion q yok.Scripti olmayan çok karakter var(eskiler dahil).Oyundan atma sorunu var.Scripti kötü olan karakterler var.Aga ben sağ click karakterler için mi script açayım:)İyi denilen karakterlerin sorunları:
1-Karthus:Ormanda farmlara kite atamıyorsunuz q kaçırıyor.Rakibe q atma ücretli scriptlere göre zayıf.Ultisi bazen ölücek rakiplere bile atmıyor.Elle basıyorum.
2-Ezreal:Orta şekerli.Ücretli scripte ezreal kullanan arkadaşlar bilir.Arasında uçurum var.
3-İrelia:Bu hero genel olarak iş yapar.Ama şuan metası yok güçsüz alınmıyor.
4-veigar:farm yapmada sıkıntısı var.
5-Lee:Oynanabilir.
6-Gideri olan herolar:zed-ire-yasou-fiora
En önemli sorunlar:Oyundan atma ve evade ve script olarak eksik herolar.
Yabancılar dolar üstünden sattığı için pahalı geliyor.Script iyi olduktan sonra tr piyasa bir fiyata ücretliye dönse daha iyi olur.Şuan hiç yoktan iyidir kıvamında.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Yeni sampiyonlar eklense cok iyi olur kesinlikle katiliyorum

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam dil desteklik bir olay yok hepsi oyun terimleri zaten bence senin istediğin, açıklaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...