Desteğin için teşekkür ediyorum evade seçeneğini (Altı) seviyeden sonrasında kapamanı tavsiye ederim bir nebzede olsa titreme sorununa deva oluyor.çok doğru bir yazı yazmıssın içimdekileri soylemıssın resmen dedigin gibi en azından turkce dil desteği gelse cok ıyı olur ve karakterlerdekı titremeler felan gıderılse baya iyi olur.
Thank you <3good forum.
Konular genel olarak hemen hemen gözden geçiriliyor, umarım bu konu da bir şeyler yapılır.türkçe dil desteği gelirse gayet iyi olabilir.
çok doğru bir yazı yazmıssın içimdekileri soylemıssın resmen dedigin gibi en azından turkce dil desteği gelse cok ıyı olur ve karakterlerdekı titremeler felan gıderılse baya iyi olur.
Katılıyorum..Çoğu hero da bulunan eksiklikler bâzı zamanlar da gözümüze batıyor, fakat bunların eklenmesi yahut eski ayarların yenilenmesinin zor şeyler olmadığını düşünüyorum.
Daha öncesinde bir çok ware kullandım ve bu konu da tecrübeli birisi olarak şunu diyebilirim ki script içerisindeki eksikliklerin giderilmesi gerekildiğini düşünüyorum lakin sanmayın ki, emeğinize karşı saygısız bir tavır almaya çalışıyorum asla mı asla amacım bu değildir.
Arayüz de ufak tefek geliştirmeler "Türkçe dil seçeneği, yenilikçi bir tema, eksik şampiyonların eklenmesi" eminim ki script kullanıcılarına daha farklı bir refah ve kolaylık getirecektir.
Türkçe dil seçeneğinin herkesin kendi konfigürasyonunu hazırlamasında epey bir etkisi olacağına inanıyorum.
On üçüncü sezonda Memoryhackers üyeleri yahut ailesi olaraktan sevgili Yazılım Kodlama ekibimizden hiçbir şey olmasa dahi scriptin Türkçe dil seçeneğine tabii tutulmasını beklediğimizi ve yenilikçi bir Tema arayüzününde tadından yenmeyecek düzeye getirebileceğini belirtmek ister iyi forumlar dilerim.
"Yazım yanlışı & İmla hataları için özür diliyorum."
Mantıklı, fakat ne kadar yaygın kek o kadar hızlı fix demek o yüzden biraz zor.aslinda egitim amaçlı videolar olsa yada varsa bu tarz videolar bilinclenme acisindan bizlere destek olunsa 10 numara olur dusuncesindeyim ne dersiniz
configlerle giderilebiliyor o sorunçok doğru bir yazı yazmıssın içimdekileri soylemıssın resmen dedigin gibi en azından turkce dil desteği gelse cok ıyı olur ve karakterlerdekı titremeler felan gıderılse baya iyi olur.
Teşekkür ediyorum ustam iyi forumlar dilerim <3Bu önerilere katılıyorum saygi çerçevesinde güzel bir öneri olmuş tebrikler.
Ne demek ustam iyi forumlartüm memory ailesinin isteklerini tek bir ağızdan duymuş olduk teşekkürler güzel insan.
Yeni sampiyonlar eklense cok iyi olur kesinlikle katiliyorumÇoğu hero da bulunan eksiklikler bâzı zamanlar da gözümüze batıyor, fakat bunların eklenmesi yahut eski ayarların yenilenmesinin zor şeyler olmadığını düşünüyorum.
Daha öncesinde bir çok ware kullandım ve bu konu da tecrübeli birisi olarak şunu diyebilirim ki script içerisindeki eksikliklerin giderilmesi gerekildiğini düşünüyorum lakin sanmayın ki, emeğinize karşı saygısız bir tavır almaya çalışıyorum asla mı asla amacım bu değildir.
Arayüz de ufak tefek geliştirmeler "Türkçe dil seçeneği, yenilikçi bir tema, eksik şampiyonların eklenmesi" eminim ki script kullanıcılarına daha farklı bir refah ve kolaylık getirecektir.
Türkçe dil seçeneğinin herkesin kendi konfigürasyonunu hazırlamasında epey bir etkisi olacağına inanıyorum.
On üçüncü sezonda Memoryhackers üyeleri yahut ailesi olaraktan sevgili Yazılım Kodlama ekibimizden hiçbir şey olmasa dahi scriptin Türkçe dil seçeneğine tabii tutulmasını beklediğimizi ve yenilikçi bir Tema arayüzününde tadından yenmeyecek düzeye getirebileceğini belirtmek ister iyi forumlar dilerim.
"Yazım yanlışı & İmla hataları için özür diliyorum."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?