Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhaba arkadaşlar. yıllar önce elobuddy gibi scriptler kullandım. niyeyse aklıma şimdi tekrar kullanmak geldi. yeni hesap açıp tabi ki. önereceğiniz tecrübeleriniz var mi . teşekkürler şimdiden
Şimdi öncelikle senin için gerekli olan hususlardan bahsediyor olacağım;
MH forumu üzerindeki hileyi kullanabilmek için, ONAYLI ÜYE olman gerekiyor. Onaylı Üye olmak için neler yapabilirsin buna bakalım;
50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubuna Verilen Rütbe <Onaylı Üye>'dir.
Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
Onaylı üye 1 saat için 1 konu açabilir ve 15 yorum atabilir.
Ardından hileyi tekrar kullanmak istemenle ilgili ufak bir konuşma gerçekleştirmek isterim.
Şimdi,
Anladığım kadarı ile bundan 7-8 yıl önce hile kullanıyordun. Çünkü E**B*** olarak isimlendirdiğin external script o zamanlarda yaygın olarak kullanılırdı.
Bunun dışında şu an kullanacağın ve piyasada bulunan tüm arayüzü gelişmiş scriptler yine external olarak çalışmakta.
Internal olan scriptlerin %98'i ücretli ve epey yüksek fiyatlarda
MH Ailesi ile sunduğumuz hilenin şu an için Undetected olması, kullanıcılara uzun bir süre kullanım keyfi sunmakta.
Umuyorum her şey beklediğin gibi gider; sadece script kullanımında değil, forumda da aktif bir şekilde görmekten keyif duyarız.
NOT : Eski ya da yeni başka scriptlerin isimlerini vermek tanıtım niteliği taşıdığı için bir sonraki konularında buna dikkat ederek **** şeklinde yazabilirsen çok seviniriz.