LPReborn hakkında tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
herkese merhaba arkadaşlar. yıllar önce elobuddy gibi scriptler kullandım. niyeyse aklıma şimdi tekrar kullanmak geldi. yeni hesap açıp tabi ki. önereceğiniz tecrübeleriniz var mi . teşekkürler şimdiden

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Şimdi öncelikle senin için gerekli olan hususlardan bahsediyor olacağım;

MH forumu üzerindeki hileyi kullanabilmek için, ONAYLI ÜYE olman gerekiyor.
Onaylı Üye olmak için neler yapabilirsin buna bakalım;

50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubuna Verilen Rütbe <Onaylı Üye>'dir.
Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
Onaylı üye 1 saat için 1 konu açabilir ve 15 yorum atabilir.

Rütbeler ile ilgili konuya erişmek için : https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

Ardından hileyi tekrar kullanmak istemenle ilgili ufak bir konuşma gerçekleştirmek isterim.

Şimdi,
Anladığım kadarı ile bundan 7-8 yıl önce hile kullanıyordun. Çünkü E**B*** olarak isimlendirdiğin external script o zamanlarda yaygın olarak kullanılırdı.

Bunun dışında şu an kullanacağın ve piyasada bulunan tüm arayüzü gelişmiş scriptler yine external olarak çalışmakta.
Internal olan scriptlerin %98'i ücretli ve epey yüksek fiyatlarda :)

MH Ailesi ile sunduğumuz hilenin şu an için Undetected olması, kullanıcılara uzun bir süre kullanım keyfi sunmakta.

Umuyorum her şey beklediğin gibi gider; sadece script kullanımında değil, forumda da aktif bir şekilde görmekten keyif duyarız.

NOT : Eski ya da yeni başka scriptlerin isimlerini vermek tanıtım niteliği taşıdığı için bir sonraki konularında buna dikkat ederek **** şeklinde yazabilirsen çok seviniriz.

İyi bayramlar, iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...