Colluthus
Seçkin Üye
sağolun hocam fakat win 11 im 10 a dönme şansım da yok umarım hatalar almaya başlamam şuanlık sorun yok gibi pek.1- Yükle Butonuna Tıklanmıyor
Bunun sebebi siteye giriş yapmadığınız için veya ADBlocker açıksa kapatıp tekrar deneyin.
2- LPReborn Oyundan Atma
-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Bu programları kurunuz)
- Pencereli Tam Ekranda oynamayı deneyin.
- Hile injectlenirken ALT + TAB atmayın veya herhangi bir yere tıklamayın oyun gelene kadar ekranda kalın ve bir yere tıklamayın.
- Ekstra oyun içi uygulamarda çökme yapabiliyor kapatıp girebilirsiniz daha sonra açabilirsiniz.
3- LPReborn C000010A Hatası
%temp% ve prefetch klasörlerini temizleyin eğer bilmiyorsanız : https://memoryhackers.org/konular/temp-temp-ve-prefetch-otomatik-temizleme-dosyasi.241427/ ve Visual C++ paketleri ve DirectX+ programlarını kurun sorun düzelecektir.
4- Düzgün Kombo ve Farm Yapamama
MS yani Ping ayarlarını düzgün yapmanzı gerekmekte kendi Pinginize göre ayarlayın sorun düzelecektir.
5- LPReborn - Oyun kapanma ve 000000008000000D Hatası
Bilgisayarınızın sürümünü Windows 10 yapıp tekrar deneyin sorun çözülecektir.
NOT : Arkadaşlar çok fazla alınan hataları derleyip tek bir konuda birleştirdim umarım işinize yarar bir sorunuz olursa yorumlarda beni etiketleyerek sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum.
reis peki bunun sebebi ne 2 saattir bekliyorum ama hala yazı gelecek ekrana1- Yükle Butonuna Tıklanmıyor
Bunun sebebi siteye giriş yapmadığınız için veya ADBlocker açıksa kapatıp tekrar deneyin.
2- LPReborn Oyundan Atma
-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(Bu programları kurunuz)
- Pencereli Tam Ekranda oynamayı deneyin.
- Hile injectlenirken ALT + TAB atmayın veya herhangi bir yere tıklamayın oyun gelene kadar ekranda kalın ve bir yere tıklamayın.
- Ekstra oyun içi uygulamarda çökme yapabiliyor kapatıp girebilirsiniz daha sonra açabilirsiniz.
3- LPReborn C000010A Hatası
%temp% ve prefetch klasörlerini temizleyin eğer bilmiyorsanız : https://memoryhackers.org/konular/temp-temp-ve-prefetch-otomatik-temizleme-dosyasi.241427/ ve Visual C++ paketleri ve DirectX+ programlarını kurun sorun düzelecektir.
4- Düzgün Kombo ve Farm Yapamama
MS yani Ping ayarlarını düzgün yapmanzı gerekmekte kendi Pinginize göre ayarlayın sorun düzelecektir.
5- LPReborn - Oyun kapanma ve 000000008000000D Hatası
Bilgisayarınızın sürümünü Windows 10 yapıp tekrar deneyin sorun çözülecektir.
NOT : Arkadaşlar çok fazla alınan hataları derleyip tek bir konuda birleştirdim umarım işinize yarar bir sorunuz olursa yorumlarda beni etiketleyerek sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum.
ban riski rage-legit ile alakasız bir dürüm 8 aydır oynayan var 2 günde yiyen var ben anlamadım 2 ay oynadım ban yemedim son zamanlarda başlıyacam sc li ekip kuruyor mh üyeleri.ban riski var mı?
Post automatically merged:
eline sağlık dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?