Seçkin Üye
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/ burada ayar dosyası var dostum konuyu saptırmazsak sevinirim.ayar dosyaları var mı
Yukarıda gönderdiğim dosyada tüm şampiyonların ayarları otomatik yapılı halde onu kullanabilirsin.scriptin içinde hangi karakter için hangi packı kullanıcaz onların bilgisini de verebilir misin acaba dostum faydalı bir paylaşım olmuş
Karthus kullanArkadaşlar kıyıda köşe kalan herkesin bilmediği çok iyi çalışıyor dediğiniz şampiyonları koridor olarak yazarsanız sevinirim. Ek olarak herkesin oynadığı ve scriptle harika çalışan şampiyonları da yazarsanız sevinirim. Lole ara vermiştim. Herkes deneyip çok iyi bulduğunu koridor koridor yazarsa sevinirim tek bir şampiyon yazıp bırakmasınlar.
Şu ana kadar deneyip beğendiğim scriptler;
Top Lane : Fiora, irelia, yasuo
Mid Lane : Syndra, yasuo, katarina
Jungle : Lee Sin
Adc : Vayne, Kalista, Ezreal, Kog Maw
Support : Soraka, blitzcrank
Top Lane: Vayne,İrelia,Darius,KayleArkadaşlar kıyıda köşe kalan herkesin bilmediği çok iyi çalışıyor dediğiniz şampiyonları koridor olarak yazarsanız sevinirim. Ek olarak herkesin oynadığı ve scriptle harika çalışan şampiyonları da yazarsanız sevinirim. Lole ara vermiştim. Herkes deneyip çok iyi bulduğunu koridor koridor yazarsa sevinirim tek bir şampiyon yazıp bırakmasınlar.
supta veya midde velkoz oynuyorum çok iyi oluyorArkadaşlar kıyıda köşe kalan herkesin bilmediği çok iyi çalışıyor dediğiniz şampiyonları koridor olarak yazarsanız sevinirim. Ek olarak herkesin oynadığı ve scriptle harika çalışan şampiyonları da yazarsanız sevinirim. Lole ara vermiştim. Herkes deneyip çok iyi bulduğunu koridor koridor yazarsa sevinirim tek bir şampiyon yazıp bırakmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?