LPReborn şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, yeni hesap aldım diğer hesap elohele girdi ve şimdi şampiyon önerilerini bekliyorum 30 bin mavi var.

Alacaklarım.
Vayne yone kog le Yasuo Akali genelde orman ve solo mid de oynayacağım ADC bilgim yok ADC önermeyin daha önce denediniz güzel bulduğunuz şampiyonları yazarsanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar yeni hesap aldım diğer hesap elohele girdi ve şimdi şampiyon önerilerini bekliyorum 30 bin mavi var

Alacaklarım
Vayne yone kog le yasuo genelde orman ve solo mid de oynacam adc bilgim yok adc önermeyin daha önce denediniz güzel bulduğunuz şampiyonları yazarsanız sevinirim
ustam kog tek başına yeter eli kolu tutmayana ver çarı lane mantığını biliyosan garanti win bide sc pre bul kendine

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Yone yi çok tavsiye etmem hatalı genelde

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar yeni hesap aldım diğer hesap elohele girdi ve şimdi şampiyon önerilerini bekliyorum 30 bin mavi var

Alacaklarım
Vayne yone kog le yasuo genelde orman ve solo mid de oynacam adc bilgim yok adc önermeyin daha önce denediniz güzel bulduğunuz şampiyonları yazarsanız sevinirim
amumu bc naut tresh çok iyi oluyor.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka hepimiz birimiz modunda denedim baştakını seçdiğimde güzel lane itip vuruyordu comboyu ne gibi hatalı
Post automatically merged:

amumu bc naut tresh çok iyi oluyor.
destek de oynamıyacamı belirtim orman için amumu yetersiz ben alıyorum güzelce takımı öne geçiriyorum birşey yapamıyorlar o yüzden daha cok taşıyacak şampiyon önerisi..

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka hepimiz birimiz modunda denedim baştakını seçdiğimde güzel lane itip vuruyordu comboyu ne gibi hatalı

destek de oynamıyacamı belirtim orman için amumu yetersiz ben alıyorum güzelce takımı öne geçiriyorum birşey yapamıyorlar o yüzden daha cok taşıyacak şampiyon önerisi..
amumu çok iyi oluyor hocam nasıl yetersiz geliyor sana? çok iyi q tuttruyor. naut bc de ormanda güzel oluyor. bunlara tank kasmayacaksın.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
amumu çok iyi oluyor hocam nasıl yetersiz geliyor sana? çok iyi q tuttruyor. naut bc de ormanda güzel oluyor. bunlara tank kasmayacaksın.
hocam geng atıyorsun sorun yok muq o yonden ama takım berbat gelince atsan bile geng taşıyamıyorsun yani takım taşıyamıyor sen tanksın hasarın yok. takımda bitiyor o yüzden daha cok taşımaya yönelik şampiyonları tercih ediyorum hasarı fazla olan

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bende böyle başladım sonu pek iyi olmadı sadecve zaman kaybettim

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ne hatasını gördünüz?
Yone ile sorunsuz oynanıyor, en azından ben oynayabiliyorum.

Alacaklarım
Vayne yone kog le yasuo akali genelde orman ve solo mid de oynacam adc bilgim yok adc önermeyin daha önce denediniz güzel bulduğunuz şampiyonları yazarsanız sevinirim

lütfen yorumları okuyun o şampiyon yazıldıysa boşuna sırf mesaj kasmak için yazmayın.
JG için Lee sin kesin tavsiyem.
Biraz troll, eğlence için rammusta olabilir.

hocam geng atıyorsun sorun yok muq o yonden ama takım berbat gelince atsan bile geng taşıyamıyorsun yani takım taşıyamıyor sen tanksın hasarın yok. takımda bitiyor o yüzden daha cok taşımaya yönelik şampiyonları tercih ediyorum hasarı fazla olan
Hesabın ismini yazın, sizi ekleyeyim en azından iki kişi daha rahat ederiz :) ( Alıntı yapmayı unutmayın )

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ne hatasını gördünüz?
Yone ile sorunsuz oynanıyor, en azından ben oynayabiliyorum.

JG için Lee sin kesin tavsiyem.
Biraz troll, eğlence için rammusta olabilir.

Hesabın ismini yazın, sizi ekleyeyim en azından iki kişi daha rahat ederiz :) ( Alıntı yapmayı unutmayın )
mesaj at yazıyım

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum discord ver Beraber oynayalım güzel rank kasarız Bende alıcam birazdan

Banlı Üye
4 HİZMET YILI

Alacaklarım
Vayne yone kog le yasuo akali genelde orman ve solo mid de oynacam adc bilgim yok adc önermeyin daha önce denediniz güzel bulduğunuz şampiyonları yazarsanız sevinirim

lütfen yorumları okuyun o şampiyon yazıldıysa boşuna sırf mesaj kasmak için yazmayın.
Kolay heroları tavsiye ederim. Zor heroları çözene kadar çok zaman kaybedebilirsin. Sevdiğin 2-3 heroyu seç ve onlarda gelişmeye çalış. Sett, Master Yi, Samira mesela

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Knka solo için dari ire yasuo yone riven yapabilirsin mid için ben zed kata akali viktor falan iyi oluyor jung da ise lee sin oynuyorum sadece hepsi gayet iyi çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...