21 Ara 2022 #1 KorayXL Onaylı Üye Katılım 17 May 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 27 6 HİZMET YILI ben driverları filan yükledim 1. elde hile güzel açılıyor 2. elde açtığım zaman A-B alanı geldikten sonra cmd kendini kapatıyor sebebini bilen var mı?
ben driverları filan yükledim 1. elde hile güzel açılıyor 2. elde açtığım zaman A-B alanı geldikten sonra cmd kendini kapatıyor sebebini bilen var mı?
Çözüm KorayXL 22 Ara 2022 arkadaşlar çözümü buldum, temp v.s silmek istiyorsanız siz bilirisniz ana sebebi oyunu kapatıp hileyi açıp sonra oyuna tekrar girmekmiş
arkadaşlar çözümü buldum, temp v.s silmek istiyorsanız siz bilirisniz ana sebebi oyunu kapatıp hileyi açıp sonra oyuna tekrar girmekmiş
21 Ara 2022 #2 xLiLtH X Uzman Üye Katılım 6 Kas 2021 Mesajlar 151 Tepki puanı 7 Ödüller 3 Yaş 19 4 HİZMET YILI KorayXL' Alıntı: ben driverları filan yükledim 1. elde hile güzel açılıyor 2. elde açtığım zaman A-B alanı geldikten sonra cmd kendini kapatıyor sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıklayın ... Tekrar aç bazen banada oluyo Oyla 0 Olumsuz oyla
KorayXL' Alıntı: ben driverları filan yükledim 1. elde hile güzel açılıyor 2. elde açtığım zaman A-B alanı geldikten sonra cmd kendini kapatıyor sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıklayın ... Tekrar aç bazen banada oluyo
21 Ara 2022 Konuyu başlatan #3 KorayXL Onaylı Üye Katılım 17 May 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 27 6 HİZMET YILI xLiLtH' Alıntı: Tekrar aç bazen banada oluyo Genişletmek için tıklayın ... nasıl yani , ne yapmam lazım Oyla 0 Olumsuz oyla
xLiLtH' Alıntı: Tekrar aç bazen banada oluyo Genişletmek için tıklayın ... nasıl yani , ne yapmam lazım
21 Ara 2022 #4 ucan bir adam U Uzman Üye Katılım 15 Ağu 2022 Mesajlar 238 Çözümler 4 Tepki puanı 18 Ödüller 2 Yaş 21 3 HİZMET YILI %appdata% ve %temp% klasorlerini temizle cerezleri temizle ve pc yi yeniden başlat Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Ara 2022 Konuyu başlatan #5 KorayXL Onaylı Üye Katılım 17 May 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 27 6 HİZMET YILI ucan bir adam' Alıntı: %appdata% ve %temp% klasorlerini temizle cerezleri temizle ve pc yi yeniden başlat Genişletmek için tıklayın ... hep böyle yaparsam insan sıkılır be Oyla 0 Olumsuz oyla
ucan bir adam' Alıntı: %appdata% ve %temp% klasorlerini temizle cerezleri temizle ve pc yi yeniden başlat Genişletmek için tıklayın ... hep böyle yaparsam insan sıkılır be
22 Ara 2022 #6 ucan bir adam U Uzman Üye Katılım 15 Ağu 2022 Mesajlar 238 Çözümler 4 Tepki puanı 18 Ödüller 2 Yaş 21 3 HİZMET YILI KorayXL' Alıntı: hep böyle yaparsam insan sıkılır be Genişletmek için tıklayın ... neden sıkılır ki Post automatically merged: 22 Ara 2022 KorayXL' Alıntı: hep böyle yaparsam insan sıkılır be Genişletmek için tıklayın ... bir kere dene sorunun çözülmesi lazım Oyla 0 Olumsuz oyla
KorayXL' Alıntı: hep böyle yaparsam insan sıkılır be Genişletmek için tıklayın ... neden sıkılır ki Post automatically merged: 22 Ara 2022 KorayXL' Alıntı: hep böyle yaparsam insan sıkılır be Genişletmek için tıklayın ... bir kere dene sorunun çözülmesi lazım
22 Ara 2022 Konuyu başlatan #7 KorayXL Onaylı Üye Katılım 17 May 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 4 Yaş 27 6 HİZMET YILI arkadaşlar çözümü buldum, temp v.s silmek istiyorsanız siz bilirisniz ana sebebi oyunu kapatıp hileyi açıp sonra oyuna tekrar girmekmiş Moderatörün son düzenlenenleri: 23 Ara 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
arkadaşlar çözümü buldum, temp v.s silmek istiyorsanız siz bilirisniz ana sebebi oyunu kapatıp hileyi açıp sonra oyuna tekrar girmekmiş