LPReborn hilesi neden onaylı üye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Onaylı üye olmak zorundayım fakat 50 tane mesaj yazmam gerekiyor. Şimdi 31 Eki 2020'de kayıt olmuşum, onaylı üye olmak için bir vakit geçmesi gerekmiyor mu? Neden 50 tane mesaj atmam gerekiyor. Bir de benim işim script ile ben gidip farklı konularda bir konunun altına da sürekli spam atmayı istemiyor ve boş yorum yapmak istemiyorum. Çoğu yeni üyeler bunu yapıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Konu yanlış yerde ise kusura bakmayın, konuyu silebilir veya taşıyabilirsiniz.
Onaylı üye olmak zorundayım fakat 50 tane mesaj yazmam gerekiyor. Şimdi 31 Eki 2020'de kayıt olmuşum, onaylı üye olmak için bir vakit geçmesi gerekmiyor mu? Neden 50 tane mesaj atmam gerekiyor. Bir de benim işim sc ile ben gidip farklı konularda bir konunun altına da sürekli spam atmayı istemiyor ve boş yorum yapmak istemiyorum. Çoğu yeni üyeler bunu yapıyor.
Spam yaparsanız zaten şikayet edilip siliniyor yorumunuz. Üyelik süresi onaylı üye için 5 gün, sizin süre sıkıntınız yok. 50 mesajı tamamladıktan sonra genellikle 1 saat içinde onaylı üye olursunuz.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Onaylı üye olmak için 50 mesaj atman gerekiyor, istediğin zaman hesabı açmış ol fark etmez, senin 50 mesajdan sonra sadece 1 saat beklemen gerek.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Spam yaparsanız zaten şikayet edilip siliniyor yorumunuz. Üyelik süresi onaylı üye için 5 gün, sizin süre sıkıntınız yok. 50 mesajı tamamladıktan sonra genellikle 1 saat içinde onaylı üye olursunuz.
Teşekkürler yazmaya korkuyorum. Çünkü 15 dakika günlük mesaj limiti uyarısı yedim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Şükür tekrar açıldı tam attım ya sana mesaj 6 dkk daha kısıtladı. Zor olacak evet 50 mesaj. :/

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bu diğer arkadaş ne zaman açtığın önemli değil 50 mesaj yeterli diyor onaylı üye için doğrumudur

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
yorum yapmadan forumda aktif olmadan olmuyor dostum yapacak bir şey yok.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
5 günde az değil ustam yorum yapıyoruz konulara dahil oluyoruz ama ne bileyim eski hesabımıda bulamıyorum bakalım inşaallah 5 gun degıldır
benim eski hesabım çalınmıştı lol scripti bulmak için dolanıyordum burası geldi aklıma denedim denedim giremedim hesaba ama 5 gün kayıt olmak ve 50 yorum istiyor artık hem kasıp hem beklemen lazım daha 1 gün olmuş kayıt olalı senin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kolay gelsin arkadaşlar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bak ben de 5 yıllığım ama yorum yapmıyordum diğer oyunlar için kullandığım için zamanla alakalı değil mesajla alakalı çok report'um da var direk mesajla alakalı olduğunu anladım

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar alternatif aramak yerine yapmanız gerekenleri yapın bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...