Spam yaparsanız zaten şikayet edilip siliniyor yorumunuz. Üyelik süresi onaylı üye için 5 gün, sizin süre sıkıntınız yok. 50 mesajı tamamladıktan sonra genellikle 1 saat içinde onaylı üye olursunuz.Konu yanlış yerde ise kusura bakmayın, konuyu silebilir veya taşıyabilirsiniz.
Onaylı üye olmak zorundayım fakat 50 tane mesaj yazmam gerekiyor. Şimdi 31 Eki 2020'de kayıt olmuşum, onaylı üye olmak için bir vakit geçmesi gerekmiyor mu? Neden 50 tane mesaj atmam gerekiyor. Bir de benim işim sc ile ben gidip farklı konularda bir konunun altına da sürekli spam atmayı istemiyor ve boş yorum yapmak istemiyorum. Çoğu yeni üyeler bunu yapıyor.
Teşekkürler yazmaya korkuyorum. Çünkü 15 dakika günlük mesaj limiti uyarısı yedim.Spam yaparsanız zaten şikayet edilip siliniyor yorumunuz. Üyelik süresi onaylı üye için 5 gün, sizin süre sıkıntınız yok. 50 mesajı tamamladıktan sonra genellikle 1 saat içinde onaylı üye olursunuz.
O uyarı önemli bir şey değil merak etme. Süre bitince atmaya devam edebilirsin.Teşekkürler yazmaya korkuyorum. Çünkü 15 dakika günlük mesaj limiti uyarısı yedim.
5 gündür kayıtlı olman gerekiyor sadece 50 mesaj yetmez hocam.aynı durum bendede var bende bu gün üyelik aldım 50 mesaj yapınca bende onaylı üye olurmuyum
50 mesaj uzun sürecek gibi
O uyarı önemli bir şey değil merak etme. Süre bitince atmaya devam edebilirsin.
Ban yemen için geçerli bir sebep değil hocam. Üyeler saat başı 10 yorum hakkına sahip oldukları için hakkın bitince zaman dolana kadar bekliyorsun.Çok korkuyorum bu konunun altında bu kadar uzun konuştum ve ban atacaklar diye.
Anladım teşekkür ederim aydınlattığın için.Ban yemen için geçerli bir sebep değil hocam. Üyeler saat başı 10 yorum hakkına sahip oldukları için hakkın bitince zaman dolana kadar bekliyorsun.
5 gün gibi bir süredir kayıtlı olman gerekiyor diye biliyorum foruma.bu diğer arkadaş ne zaman açtığın önemli değil 50 mesaj yeterli diyor onaylı üye için doğrumudur
baya uzun sürücek knk baya50 mesaj uzun sürecek gibi
5 günde az değil ustam yorum yapıyoruz konulara dahil oluyoruz ama ne bileyim eski hesabımıda bulamıyorum bakalım inşaallah 5 gun degıldıryorum yapmadan forumda aktif olmadan olmuyor dostum yapacak bir şey yok.
benim eski hesabım çalınmıştı lol scripti bulmak için dolanıyordum burası geldi aklıma denedim denedim giremedim hesaba ama 5 gün kayıt olmak ve 50 yorum istiyor artık hem kasıp hem beklemen lazım daha 1 gün olmuş kayıt olalı senin5 günde az değil ustam yorum yapıyoruz konulara dahil oluyoruz ama ne bileyim eski hesabımıda bulamıyorum bakalım inşaallah 5 gun degıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?