Bu arkadaşlar ne düşünüyor demişsin de o olaylar 2 ay önce falan yaşandı. Loader Riot Games tarafından detectlenmişti, sadece LPReborn değil CSGO hilesi falan açsan da Valorant banlıyordu. Şu an durum nasıl bilmiyorum.böyle diyen arkadaşlar ne düşünüyor gerçekten merak etmiş durumdayım kaç aydır vanguard açık oynuyorum ban yemiyorum valorant ile ilgili bir program valorantı etkileyecek bir exe açıp valoranta inject etmediğiniz sürece valoranttan ban yemezsiniz o ban yiyen arkadaşlar eminim ki valorant ile ilgili bir şey açıp ban yemiştir.
bugüne kadar asla öyle bir durumla karşılaşmadım karşılaşacağımıda düşünmüyorum.Bu arkadaşlar ne düşünüyor demişsin de o olaylar 2 ay önce falan yaşandı. Loader Riot Games tarafından detectlenmişti, sadece LPReborn değil CSGO hilesi falan açsan da Valorant banlıyordu. Şu an durum nasıl bilmiyorum.
kanka lol de sc ile oynarken vanguardı kapat yemezsinHerkese iyi geceler forum 2ye ayrılmış durumda. Bazıları LPReborn Valorant'ta ban yetirtiyor diyor bazıları yedirtmiyor diyor. Bu hile LoL için değil mi? Valorant'ta nasıl ban atabiliyor? Bu konu üzerine biraz tartışalım.
Evet şu an karşılaşmayabilirsin ama 2-3 ay önce olsa emin ol karşılaşırdın.bugüne kadar asla öyle bir durumla karşılaşmadım karşılaşacağımıda düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?