LPReborn hilesindeki config nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba script kullanmak istiyorum ve yakın zamanda başlayacağım. Config config config config sürekli bir config yazısı var. Nedir bu config. Sanırım hile ayarı yada eklentisi gibi bir şey. Ne olduğunu ve nasıl indirildiğini, kurulduğunu bilen biri varsa anlatırsa çok memnun olurum. Teşkkürler.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum kimisi script için hazır ayarlar yapıyor ve bunu dosya olarak paylaşıyor sen de o dosyayı alıp LPRB klasörüne taşıyınca ayarlar birebir senin oyununa da geçiyor yani hazır ayarlarla oynamış oluyorsun.

Default ayarları beğenmeyenler oluyor o yüzden burada kullanıcılar arası config paylaşımı oluyor.

Forumda bir çok config paylaşıldı %appdata% dosya dizininde LPRB klasörü var oraya atılıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kardeşim mesela vayne oynuyorsun kullanıcılardan biri çok iyi bir vayne ayarı yapmıştır hilede onu dışa aktarıp sana verebilir sende elinle ayarlamak yerine direkt config injectleyerek ayarları otomatik yapabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Config ingilizce bir kelime yapılandırma, düzenleme anlamına gelir.
Bir txt not defteri olarak kullanıcının kendine özel bir ayarıdır.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
config yapılandırma dosyasıdır bazı oyunlarda config yüzünden ban yiyebilirsin

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba script kullanmak istiyorum ve yakın zamanda başlayacağım. Config config config config sürekli bir config yazısı var. Nedir bu config. Sanırım hile ayarı yada eklentisi gibi bir şey. Ne olduğunu ve nasıl indirildiğini, kurulduğunu bilen biri varsa anlatırsa çok memnun olurum. Teşkkürler.
Hocam ben hile kullanırken kendime göre ayarlar yapıyorum ya. Bu ayarlara genel olarak config deniyor işte. Benim ayarlarımla oynamak isteyenlere atıyorum yüklüyorlar. Sana tavsiyem yükleme orjinal halini kullan zaten kullandıkça kendin yapman gereken ayarı yaparsın. Başkasının ayarı sana tam olmaz.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hile ayarlarının kişisel olarak ayarlanması demek oluyor..

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hocam ben hile kullanırken kendime göre ayarlar yapıyorum ya. Bu ayarlara genel olarak config deniyor işte. Benim ayarlarımla oynamak isteyenlere atıyorum yüklüyorlar. Sana tavsiyem yükleme orjinal halini kullan zaten kullandıkça kendin yapman gereken ayarı yaparsın. Başkasının ayarı sana tam olmaz.
Teşekkür ederim tavsiyeni dikkata alacağım ama sormak istediğim bir soru var, mesela diyelim ki config kurdum yasuo için farklı bir karakter oynadığımda gene o config mi kalıyor yoksa yasuo için mi kalıyor yada kaldırıp yüklemem vs. mi gerekiyor?

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Config aslında tam olarak hilenin ayarlanmış halidir. Herkesin configi farklıdır.

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Teşekkür ederim tavsiyeni dikkata alacağım ama sormak istediğim bir soru var, mesela diyelim ki config kurdum yasuo için farklı bir karakter oynadığımda gene o config mi kalıyor yoksa yasuo için mi kalıyor yada kaldırıp yüklemem vs. mi gerekiyor?
1 karakterin değil bütün karakterin ayarları confige göre değişiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
config türkçesi ayar işte hazır ayarların oluyor kendin bir şey yapmaya gerek duymuyorsun :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
çeviriye de mi yazmadın, ayar demek işte

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kendi confingini de kendin yapabilirsin hileye alıştıktan sonra, şu an config ile oynamanı önermem.

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şampiyonların oynanışını düzelten eklenti.

Griffin Premium
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Forumda config konuları mevcut, bunları kullanabilirsin

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...