Uzman Üye
Free bir hile oldu için çok şey bekleme diyenler konunun altına yazmasın. Önerilerim:
Bunları neden önerdiğimi sorarsanız Memoryhackers kullanıcılarının daha iyi bir oyun zevki tatmasını istiyorum çünkü script şu an rezalet çalışıyor. Genel olarak sadece ADC herolarında düzgün çalışıyor. O da kite yaptığı için. Eğer bu özellikler gelirse script kullanıcıları sizden çok memnun olur, sağ olun <3.
- Yeni gelen heroların configlerin eklenmesi.
- Yeni gelen heroların skillerini dodgelemiyor.
- Kalista, Vayne, Jhin gibi heroların exploitlerinin getirilmesi.
- Predict kötü, skillerin 10'da 4 boşa sallıyor.
- Bazen minyon veya jung dönmüyor hatta karşı takıma da vurmuyor. Bunu veya şunu açman lazım diyebilirsiniz, hepsini denedim. Orbwalker'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
- Ek olarak config loadere ekstra configler gelebilir. Bunun yanı sıra bozuk olan loaderler de çıkarılabili.r Mesala Xerath'ın iki tane loaderı var, biri çalışıyor sadece.
Bunları neden önerdiğimi sorarsanız Memoryhackers kullanıcılarının daha iyi bir oyun zevki tatmasını istiyorum çünkü script şu an rezalet çalışıyor. Genel olarak sadece ADC herolarında düzgün çalışıyor. O da kite yaptığı için. Eğer bu özellikler gelirse script kullanıcıları sizden çok memnun olur, sağ olun <3.
Moderatörün son düzenlenenleri: