LPReborn'a öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Free bir hile oldu için çok şey bekleme diyenler konunun altına yazmasın. Önerilerim:
  • Yeni gelen heroların configlerin eklenmesi.
  • Yeni gelen heroların skillerini dodgelemiyor.
  • Kalista, Vayne, Jhin gibi heroların exploitlerinin getirilmesi.
  • Predict kötü, skillerin 10'da 4 boşa sallıyor.
  • Bazen minyon veya jung dönmüyor hatta karşı takıma da vurmuyor. Bunu veya şunu açman lazım diyebilirsiniz, hepsini denedim. Orbwalker'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
  • Ek olarak config loadere ekstra configler gelebilir. Bunun yanı sıra bozuk olan loaderler de çıkarılabili.r Mesala Xerath'ın iki tane loaderı var, biri çalışıyor sadece.
Önerilerim bunlar tabii, bunlar istenmeyebilir ve bence bu da olsa iyi olur dediklerinizi konunun altına yazıp ekleyebiliriz.

Bunları neden önerdiğimi sorarsanız Memoryhackers kullanıcılarının daha iyi bir oyun zevki tatmasını istiyorum çünkü script şu an rezalet çalışıyor. Genel olarak sadece ADC herolarında düzgün çalışıyor. O da kite yaptığı için. Eğer bu özellikler gelirse script kullanıcıları sizden çok memnun olur, sağ olun <3.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
aynen öyle script hiç güncellenmiyor birilerinin el atması lazım oyuna yeni eklenen hiçbir şey scriptde yok

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
bir ara güncelleme yapılacağı söylentisi vardı ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem o yüzden script ile ilgilenen adminlerin bu konuda açıklama yapması daha iyi olur

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar,

LPReborn scriptinde sorunlar olduğunun farkındayız ve bunun üstünde yetkili ekip çalışıyor. Düzenli olarak gelen güncellemeler ile de bir bir bu sorunları çözmeye çalışılıyor fakat birden fazla hileyi üyelere sundukları içinde diğer hilelerin güncellemesi ile birlikte daha fazla zaman alıyor. Gerekli görüldüğü takdirde de geçmişte de defalarca örneği olduğu gibi mevcut hilelerin yerine yeni hileler eklenebiliyor ya da mevcut hileler kapsamlı güncellemeler alabiliyor. Zaman içerisinde güncelleme alacaktır ve bu sorunlar çözülecektir. Önerileriniz için teşekkür ederiz. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...