- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
Owendire şu an fresh acc kasıyorum son 15 maçım sc ilenickini versene kanka bakayım bi
Owendire şu an fresh acc kasıyorum son 15 maçım sc ilenickini versene kanka bakayım bi
scle jungle oynamak mantıksız değilmi bana öyle geliyo boş canavarları kesiyonTop lanede graves
Jungle da karthus
Mid de irelia
Adc de kalista ve support da morgana
Bu saydıgım çarları oynayak ustalığa çıktım tr de size de kesinlikle öneririm.
karthus gibi skillshotları önemli olan çarları oynarsan çok free elo kasarsın dostum nidalee karthus hatta rengarın combosunu düzgün yapman bile sana free elo kastırırscle jungle oynamak mantıksız değilmi bana öyle geliyo boş canavarları kesiyon
Mid Yasuo Ve Katarina Solo Darius Adc Ashe Vayne Sup Yummi Senna bunlar nerdeTop lanede graves
Jungle da karthus
Mid de irelia
Yone yasuo kayle kogmaw irelia xerath karthushTop lanede graves
Jungle da karthus
Mid de irelia
xerath ezreal corki gibi şampiyonlar bence direkt sc olduğunu bağırıyorXerath olmazsa olmaz .
yaso ile deneİrelia neden scriptle güçlü oluyo hiç script kullanmadım ama merak ediyorum yani neyi iyi yapıyo ireliada script?
Kanka daha önce ne kadar süre kullandığını ve kaç kere ban yediğini söyleyebilir misinyaso ile dene
karthus jg ı çok yavaş dönmüyormu ya scriptte ben pek sevemedim onuTop lanede graves
Jungle da karthus
Mid de irelia