Aranızda Lux kullanan var mı? Mid olarak oynuyorum, genelde de sevdiğim bir şampiyon kendisi.
Direk olarak chall config ile kullanıyorum sizce atışlarını otomatik mi yapmalı yoksa elle mi yapmalıyım, fazla kaçırıyor mu? Ve eğer kullanan varsa hangi ayarlar ile kullanıyor + memnun mu?
Aranızda Lux kullanan var mı? Mid olarak oynuyorum, genelde de sevdiğim bir şampiyon kendisi.
Direk olarak chall config ile kullanıyorum sizce atışlarını otomatik mi yapmalı yoksa elle mi yapmalıyım, fazla kaçırıyor mu? Ve eğer kullanan varsa hangi ayarlar ile kullanıyor + memnun mu?
lux önceden kullanıyordum en sevdiğim özelliği ben mapden görmesem bile ulti ile alabileceğim adamları kendisinin otomatik kesmesi ayarları malesef hatırlamadığım için söyleyemicem ama q ları çok iyi değildi
Merhabalar, Lux lpreborn ile oynanır neden oynanmasın ki. Yüzdelik olarak ortalama bir hesap ile ışık patlaması yeteneği yüzde doksan isabetli oluyor ve yavaşlatması sayesinde ışık bağı yeteneği de yine aynı oranda isabetli oluyor. Bu sebepten dolayı sırf Lux oynanır. İyi oyunlar dilerim.