LPReborn ile oyun taşıyamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Euw'da oynuyorum scripti kullanıyorum ama sürekli silver eloda takılıyorum bir iki maç güzel geçiyor kazanıyoruz sonra karşıya çok iyi oynayan adamlar geliyor benim takımımada kötü kişiler geliyor scriptle taşıyamıyorum hangi heroları oynamalıyım bir taktiği var mı?

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Olayı zaten sadece sc ye bırakırsan oyun kazanamassın biraz oyun içinde pozisyon bilgin fln olması lazım space bas win al yok knka, hero olarakda vayne,samira adc rölünde işine kolaylaştırır solo da irelia ya biraz hakimsem scloaderdan lbreborn ire seçerek onlada taşıyabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Jungle'da kha'zix gibi çarlar oynayarak azcıkta oyun bilgisiyle çok rahat taşırsın

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Sc'nin yanına oyun bilgisine de ihtiyacın var ve taşıyabilme potansiyeli olan karakterlerle oynamalısın örnek olarak vlademir, xerath, vayne

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Demekki elon o scriptle bile daha yükseğe çıkamıyorsan ligin budur yani.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Top mid oynuyorum Genelde Aatrox syndra darius

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Vayne ile bronz 3 den altın 2 ye 3 günde çıktım arkadaşlar vayne hertürlü taşıyor ama birazda pozisyonu falan sağlam almak lazım tabikide

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Top mid oynarak kolay kolay çıkamazsın en azından silver için daha fazla oyun bilgisi ve daha fazla uğraş istiyor bence adc ezreal veya jinx tarzı herolar oynaman gerek

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
karşının skillshot olup olmadığına bağlı olarak risk alıp oynaman lazım. skillshot ağırlıklı rakiplerse erkenden avantajı almak için agresif oynayabilirsin fakat değilse scriptine tamamen güvenme, tek yiyebilirsin

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
mide kassadini alıyosun karşına uzaktan vuran biri gelmezse dürtüyosun q ile sonra dalıyosun benim taktik bu ve sürekli işe yarıyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Euw'da oynuyorum scripti kullanıyorum ama sürekli silver eloda takılıyorum bir iki maç güzel geçiyor kazanıyoruz sonra karşıya çok iyi oynayan adamlar geliyor benim takımımada kötü kişiler geliyor scriptle taşıyamıyorum hangi heroları oynamalıyım bir taktiği var mı?
oyun bilginin hangi koridorda yüksekse orada oyna

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk yone free kasarsın yone çekince zaten yasuo çekiyor karsı direk az bişey yone bilgin varsa cok rahat taşırsın ayakkabı kalkanyay kanasusamıs ölümündansı ebedi dominik al sırasıyla gerisi tek yiyo herkes zaten

Üye
4 HİZMET YILI
Eu estou tentando usar e tambem nao consigo ! esta complicado

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ah be kardeşim güzel kardeşim tek script kullanan sen misin bu dünyada cünkü karşındada script geliyor sen scriptle oynamya başladığında iyi oynadıgın zaman kda yüksek geliyor ve karşınada KDA sı yüksek adamlar geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Oyun bilgisi gerek jg geçmenin daha iyi olacağını düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bence script tam olarak mükemmel çalışmıyor çoğu şeyi dodgeleyemiyor ve skillerin bir kısmını kullanmıyor sanırım ben çok yararlı bulmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...