The Power of Dreams
Onaylı Üye
nasıl pekiBulsun yine kaldırırım sorun yok sorun ban yemeden kullanmak o da mümkünmüş
nasıl pekiBulsun yine kaldırırım sorun yok sorun ban yemeden kullanmak o da mümkünmüş
Kendi metodumlanasıl peki
ne ki methodunKendi metodumla
IOBIT Uninstaller Kur Ve Kalıntıların Olduğu Dosyaları Seç Ve Sil. Regedit Dahil Tüm Arkaplan Kalıntılarıyla Birlikte Temizlemiş Olursun.Method ile kaldırdım peki kalıntıları nasıl sileceğim ban yememek için ?
TeşekkürlerIOBIT Uninstaller Kur Ve Kalıntıların Olduğu Dosyaları Seç Ve Sil. Regedit Dahil Tüm Arkaplan Kalıntılarıyla Birlikte Temizlemiş Olursun.
Hayır yemedimscriptten lolde ban yedin mi peki ?
%temp% klasörünü tamamen sil ve %appdata% klasöründeki hile klasörünü sil sonrasında loader vesaire temizlersen yeterli olacaktırKalıntıları nasıl sileceğim peki hilenin
vanguardı komple kaldırayım mı yoksa kapatayım sadece yeterli mi ?%temp% klasörünü tamamen sil ve %appdata% klasöründeki hile klasörünü sil sonrasında loader vesaire temizlersen yeterli olacaktır
Kapatman yeterli fakat komple pc yi temizlemeden restartlamavanguardı komple kaldırayım mı yoksa kapatayım sadece yeterli mi ?
ud şuan lprebornscriptten lolde ban yedin mi peki ?
method new oluMethod ile kaldırdım peki kalıntıları nasıl sileceğim ban yememek için ?
aga ne o metod söyleseneKendi metodumla
Hayır yediriyorlpreborn hwid yedirmez
lpreborn lol scripti valoda hwid yedirmezHayır yediriyor
Valo hilesi kullanmayıp sadece lol script kullanıp nasıl hwid yedim kankamlpreborn lol scripti valoda hwid yedirmez