Çözüldü LPREBORN ilk injectte crash atması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
evet arkadaşlar . lpreborn ilk injectte oyundan atıyor sağ kliğe dokunduğnuz an. bunu çözebilen var mı? derecelide vs çok geri düşüyorum tekrar bağlanıp yüklenene kadar

Çözüm
Arkadaşlar şimdi size tek çözüm yolunu söylüyorum Hileyi oyun başladıktan sonra injectleyin ve hiçbir şekilde sağ tık yapmayın shift menüsüne açın ayarlarmalarınızı yapın ve 15-20 saniye bekleyin daha sonra sağ tık yapabilirsiniz hiçbir şekilde oyun atmayacaktır.
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bunla ilgili Bi konu açtım ama burdan da yazıyım. Lolü yönetici olarak çalıştırıyorsan normal çalıştır. Herkeste işe yaramıyor ama ben ve benim gibi birkaç kişide ile yaradı umarım sende de yarar

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Orman campları çıkana kadar inject etmeyin, çıktıktan sonra inject edin. Böyle bir öneri var forumda.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bunla ilgili Bi konu açtım ama burdan da yazıyım. Lolü yönetici olarak çalıştırıyorsan normal çalıştır. Herkeste işe yaramıyor ama ben ve benim gibi birkaç kişide ile yaradı umarım sende de yarar
normal açılıyor hocam
Post automatically merged:

Orman campları çıkana kadar inject etmeyin, çıktıktan sonra inject edin. Böyle bir öneri var forumda.
deneyeceğim hocam gelişmeyi söylerim

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
dx9 modunu yap ardın dan yönetici olarak çalıştır olmazsa hesabından çıkış yap tekrar gir ormandayken injctle

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi size tek çözüm yolunu söylüyorum Hileyi oyun başladıktan sonra injectleyin ve hiçbir şekilde sağ tık yapmayın shift menüsüne açın ayarlarmalarınızı yapın ve 15-20 saniye bekleyin daha sonra sağ tık yapabilirsiniz hiçbir şekilde oyun atmayacaktır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...