Çözüldü LPReborn inject etmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba lp reborn kullanıyorum her maç ya yarım yamalak inject ediyor ( 3 heroyu görüyor ) ya da direkt lol çöküyor sorunsuz olması için ne yapmam gerekiyor ?
düzgün inject için en az 2-3 kere lolü kapatıp açıyorum o sırada minyonlar harakete geçmiş oluyor ve oyundan düşüyorum direkt.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhaba bu sorunun bir çok nedeni olabilir altta verdiğim iki paketi kurun. Sorun windows sürümünüzle alaklı olabilir Windows 10 1909 versiyonu şu anda stabil. Temp ve prefetch klasörlerini temizleyip Appdata\Roaming klasörü içindeki LPRB klasörünü silip tekrar injectlemeyi deneyin. Sorunun devamı halinde temiz kurulum yapmanızı öneriyorum.

-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ad blocker varsa veya opera gx kullanıyorsun başka bir tarayıcıdan arada bende de oluyor

Üye
4 HİZMET YILI
dostum reklam engelleyiciyi kapat opera kullanırsan sağ taraftaki 3lü şerit sembolüne tıklayıp en alttaki reklamları gizle butonunu kapatabilirsin chrome kullanıyorsan pluginlerden kapat.

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba bu sorunun bir çok nedeni olabilir altta verdiğim iki paketi kurun. Sorun windows sürümünüzle alaklı olabilir Windows 10 1909 versiyonu şu anda stabil. Temp ve prefetch klasörlerini temizleyip Appdata\Roaming klasörü içindeki LPRB klasörünü silip tekrar injectlemeyi deneyin. Sorunun devamı halinde temiz kurulum yapmanızı öneriyorum.

-

-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...