LPReborn Jinx Kasma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhabalar yaklaşık 2-3 gündür scripti kullanıyorum öncelikle scriptin çok iyi olduğunu söylemek istiyorum. fakat jinx oynarken oyuna çok sık drop girdiğini gördüm bilgisayarımda yeni sayılır 4 ay önce almıştım ekran kartı gtx 1660 ti, 16gb ram, işlemci i3 10100f.
diğer herolarda hiç sorun yaşamazken jinx oynayınca farmları ittirmek için "v" tuşuna basılı tutunca bir drop yaşanıyor ve oyun 1-2 saniyeliğine donuyor. bazen fighta girerken boşluk tuşuna basılı tutarken donuyor bilgisayarımda herhangi bir virüs yok mining vs. scriptten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilen biri varsa yazabilirmi ?
Ekleme: bir arkadaşıma sordum ondada lpreborn kullanırken jinxte kasma problemleri oluyormuş

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
reis cha config dene onda birazdaha optimizasyonlu lpreborn kasmaz fazla.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
değişik configlerle dene sorunun çözülür

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
kral default jinx dısındaki ayarların cogunda farma vururken kasma sorunu var eğer default kullanmıyorsan onu kullanmanı öneririm hemde digerlerine gore cok daha iyi oynuyor

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bir den fazla config attıysan dosyaların içine bir biriyle çakışıyor olabilir temiz kurulum yaparsan düzelebilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
daha iyi SC çalışması için bir "DefaultJinx" kullanın

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhabalar yaklaşık 2-3 gündür scripti kullanıyorum öncelikle scriptin çok iyi olduğunu söylemek istiyorum. fakat jinx oynarken oyuna çok sık drop girdiğini gördüm bilgisayarımda yeni sayılır 4 ay önce almıştım ekran kartı gtx 1660 ti, 16gb ram, işlemci i3 10100f.
diğer herolarda hiç sorun yaşamazken jinx oynayınca farmları ittirmek için "v" tuşuna basılı tutunca bir drop yaşanıyor ve oyun 1-2 saniyeliğine donuyor. bazen fighta girerken boşluk tuşuna basılı tutarken donuyor bilgisayarımda herhangi bir virüs yok mining vs. scriptten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilen biri varsa yazabilirmi ?
Ekleme: bir arkadaşıma sordum ondada lpreborn kullanırken jinxte kasma problemleri oluyormuş
beyler ben sadece skill dochlama özelliğini kullanıcam ban yermiyim sizce ?

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
oyundaki pingle scriptin pingini eşlemeyi unutma

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bir den fazla config attıysan dosyaların içine bir biriyle çakışıyor olabilir temiz kurulum yaparsan düzelebilir
yok hiç config kullanmamıştım direk olduğu gibi açtım kendi ayarları farm alırken kasıyordu şimdi cha config indirdim deniyecem bildiririm

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bendede vayne garip bir şekilde sapıtıyor yanlış dodge atıyor space basınca drop giriyor

Üye
3 HİZMET YILI
bi problem var sc de glb
Post automatically merged:

spam yasak şurda ne kadar kasarsam kasym ban yerm en fazla xd

gibi gibi

xd

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
scnin kendisi zaten bütün herolarda kasma sorunu yaşatıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Jinx'i henüz denemedim pahalı olduğu için umarım sıfır sorun çıkar

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hocam grafikleri düşür bu yüzden kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...