LPReborn Jinx Kasma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
aga bende jinx aldığımda skill atmıyor space basarken sadece düz vuruş spamlıyor skilleri elle atıyorum sorun oluyor otomatik ulti atma q w e atma nasıl olacak

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bunun için yapılan bir cfg vardı ivarın paylaştığı fps droptan dolayı ona bakınabilirsin
Post automatically merged:

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Brom o senin sisteminle alakali ayarlarim benimki de default da :/ sistemini yenilemen gerek

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar yaklaşık 2-3 gündür scripti kullanıyorum öncelikle scriptin çok iyi olduğunu söylemek istiyorum. fakat jinx oynarken oyuna çok sık drop girdiğini gördüm bilgisayarımda yeni sayılır 4 ay önce almıştım ekran kartı gtx 1660 ti, 16gb ram, işlemci i3 10100f.
diğer herolarda hiç sorun yaşamazken jinx oynayınca farmları ittirmek için "v" tuşuna basılı tutunca bir drop yaşanıyor ve oyun 1-2 saniyeliğine donuyor. bazen fighta girerken boşluk tuşuna basılı tutarken donuyor bilgisayarımda herhangi bir virüs yok mining vs. scriptten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilen biri varsa yazabilirmi ?
Ekleme: bir arkadaşıma sordum ondada lpreborn kullanırken jinxte kasma problemleri oluyormuş
pc nizin ram ekran kartınız işlemciniz nedir acaba birde ssd mi hdd mi kullanıyorsunuz

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyundaki pingle scyi eşleştir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
try put league of legends in priority mode in the task manager

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
configlein çakışması sonucu olabilir farklı cfg dene

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Config ayarlarını defaultjinx yap düzelir diye düşünüyorum

Üye
3 HİZMET YILI
Merhabalar yaklaşık 2-3 gündür scripti kullanıyorum öncelikle scriptin çok iyi olduğunu söylemek istiyorum. fakat jinx oynarken oyuna çok sık drop girdiğini gördüm bilgisayarımda yeni sayılır 4 ay önce almıştım ekran kartı gtx 1660 ti, 16gb ram, işlemci i3 10100f.
diğer herolarda hiç sorun yaşamazken jinx oynayınca farmları ittirmek için "v" tuşuna basılı tutunca bir drop yaşanıyor ve oyun 1-2 saniyeliğine donuyor. bazen fighta girerken boşluk tuşuna basılı tutarken donuyor bilgisayarımda herhangi bir virüs yok mining vs. scriptten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilen biri varsa yazabilirmi ?
Ekleme: bir arkadaşıma sordum ondada lpreborn kullanırken jinxte kasma problemleri oluyormuş
suan lolun kendisinde fps problemi var kısa süre sonra düzelebilir belki

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka bende jinx oynadım fakat hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşım kullanıyor senin sorun üzerine gidip ona sordum ancak herhangi bir sorun yaşamadığını söyledi. x

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...