config linkini atma şansın var mıreis cha config dene onda birazdaha optimizasyonlu lpreborn kasmaz fazla.
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/ burdan kendin bulursun sanırım.config linkini atma şansın var mı
beyler ben sadece skill dochlama özelliğini kullanıcam ban yermiyim sizce ?Merhabalar yaklaşık 2-3 gündür scripti kullanıyorum öncelikle scriptin çok iyi olduğunu söylemek istiyorum. fakat jinx oynarken oyuna çok sık drop girdiğini gördüm bilgisayarımda yeni sayılır 4 ay önce almıştım ekran kartı gtx 1660 ti, 16gb ram, işlemci i3 10100f.
diğer herolarda hiç sorun yaşamazken jinx oynayınca farmları ittirmek için "v" tuşuna basılı tutunca bir drop yaşanıyor ve oyun 1-2 saniyeliğine donuyor. bazen fighta girerken boşluk tuşuna basılı tutarken donuyor bilgisayarımda herhangi bir virüs yok mining vs. scriptten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilen biri varsa yazabilirmi ?
Ekleme: bir arkadaşıma sordum ondada lpreborn kullanırken jinxte kasma problemleri oluyormuş
oyundaki pingle scriptin pingini eşlemeyi unutmaMerhabalar yaklaşık 2-3 gündür scripti kullanıyorum öncelikle scriptin çok iyi olduğunu söylemek istiyorum. fakat jinx oynarken oyuna çok sık drop girdiğini gördüm bilgisayarımda yeni sayılır 4 ay önce almıştım ekran kartı gtx 1660 ti, 16gb ram, işlemci i3 10100f.
diğer herolarda hiç sorun yaşamazken jinx oynayınca farmları ittirmek için "v" tuşuna basılı tutunca bir drop yaşanıyor ve oyun 1-2 saniyeliğine donuyor. bazen fighta girerken boşluk tuşuna basılı tutarken donuyor bilgisayarımda herhangi bir virüs yok mining vs. scriptten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilen biri varsa yazabilirmi ?
Ekleme: bir arkadaşıma sordum ondada lpreborn kullanırken jinxte kasma problemleri oluyormuş
yok hiç config kullanmamıştım direk olduğu gibi açtım kendi ayarları farm alırken kasıyordu şimdi cha config indirdim deniyecem bildiririmbir den fazla config attıysan dosyaların içine bir biriyle çakışıyor olabilir temiz kurulum yaparsan düzelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?