pc nizin ram ekran kartınız işlemciniz nedir acaba birde ssd mi hdd mi kullanıyorsunuzMerhabalar yaklaşık 2-3 gündür scripti kullanıyorum öncelikle scriptin çok iyi olduğunu söylemek istiyorum. fakat jinx oynarken oyuna çok sık drop girdiğini gördüm bilgisayarımda yeni sayılır 4 ay önce almıştım ekran kartı gtx 1660 ti, 16gb ram, işlemci i3 10100f.
diğer herolarda hiç sorun yaşamazken jinx oynayınca farmları ittirmek için "v" tuşuna basılı tutunca bir drop yaşanıyor ve oyun 1-2 saniyeliğine donuyor. bazen fighta girerken boşluk tuşuna basılı tutarken donuyor bilgisayarımda herhangi bir virüs yok mining vs. scriptten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilen biri varsa yazabilirmi ?
Ekleme: bir arkadaşıma sordum ondada lpreborn kullanırken jinxte kasma problemleri oluyormuş
yok bazı çarlarda sorunsuznomalde hepsşi kasmıyormu zaten?
evet farklı configler sorunu belki çözebilirdeğişik configlerle dene sorunun çözülür
suan lolun kendisinde fps problemi var kısa süre sonra düzelebilir belkiMerhabalar yaklaşık 2-3 gündür scripti kullanıyorum öncelikle scriptin çok iyi olduğunu söylemek istiyorum. fakat jinx oynarken oyuna çok sık drop girdiğini gördüm bilgisayarımda yeni sayılır 4 ay önce almıştım ekran kartı gtx 1660 ti, 16gb ram, işlemci i3 10100f.
diğer herolarda hiç sorun yaşamazken jinx oynayınca farmları ittirmek için "v" tuşuna basılı tutunca bir drop yaşanıyor ve oyun 1-2 saniyeliğine donuyor. bazen fighta girerken boşluk tuşuna basılı tutarken donuyor bilgisayarımda herhangi bir virüs yok mining vs. scriptten kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilen biri varsa yazabilirmi ?
Ekleme: bir arkadaşıma sordum ondada lpreborn kullanırken jinxte kasma problemleri oluyormuş