Ultra Üye
merhaba arkadaşlar bugün bi çok kişi tarafından farklı görüşlerle farklı oyun tarzları ile kendi yorumumu katarak jinxin scriptleri hakkında kafanızda bi bilgi oluşturmak istiyorum öncelilk bu görüşlerim tamamen şahsidir kişiden kişiye değişebilir 6 farklı script seçeneği arasında karasız kaldınız diyelim oyun tarzınız daha agresif daha dinamik ozaman size JinxBuddy önerebilirim oyunun başında farm kısmında q kullanmayı kapayın çünkü roketle farmlama yapıyo ve mana bitimini hızlandırıyo spell farm dedimiz mantığı biraz aşırıya kaçmış onun dışında olan killere r atıp kil aldıktan sonrasında gene agresif oyun sergilediğim bi script.Gelelim bi başka scriptimiz SharpShoter çoğunlukla late oyun zamanlarında rakibe bir anlığına neler oluyo ya dedirtmek için iyi bi script comboları düzgün yapıyo kesin killere r atmaktan çekinmiyo farmı biraz sekteye uğruyo ama dürtmesi ve combosu işini bi hayli yapıyo bu scriptler size güzel gelmedi ben kendi elimle oynım yada yarı scriptle oynim diyosanız ozaman Jinx1 scripti bi çok özeliliği size bırakıyo q oto değiştiriyo onun dışında w e r gibi bi çok skilli size bırakıyo farmlaması olduça yeterli ama dürtme ve combosu size bırakıyo şimdi ise EzSeries bahsetmek istiyorum bu script biraz değişik mekaniği var heronun skill adları bulunuyo ilk başta bunu pek anlamamıştım sonradan sonraa kavradım mekaniği zor bi script ama alışılırsa diğer scriptlerin bir araya getirilmiş bi hali ryi her türlü kill için atıyo farmı yeterli dürtmesi güzel w kesin tutucak yere atıyo tek kötü tarafı e atmıyo çok kez ayarla denedim belki sorun bendedir ama e atıramadım bazı durumlarda jungle ganglerinde kötü pozisyon yaratı ve en çok kullanan 2 scripte gelelim Mighty ve default ayarlarına defualt ayarı bildiğimiz adc config mantığı eğer göremezse rakip canı azsa net basekil atıyo görürsede bazen tuturuyo bazen geç kalıyo ultileri iyi tarafı e skillini affetmiyo ve kill aldıktan sonra korkusuzca kite atabiliyosonuz Mighty scripti benim en sevdim çünkü spell farm aç kapa ve kogmawdaki gibi harass farm mantığını elle açıp kapatabiliyoruz onun dışında bu iki scriptin çok kullanılması sebebi tf aldınız bi kill veya asist tfyi kazandırıyo olması. evet arkadaşlar kendi oyunlarımda oynadım jinx scriptlerini yorumladım umarım işinize yarar buraya kadar okuduysanız hepinize teşekkür ediyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri: