Onaylı Üye
evetHile kullanmamana rağmen mi ban yiyor yeni açtığın hesaplar?
nasıl silicez forumda yazılan tüm her şeyi yaptım nerdeyseAynı duruma ben de yaşadım memoryUI dolayı ban yedim 3.parti olduğu için o yüzden vanguard ı açmadan önce memoryUI silmeni öneririm.
Biliyordum çözümünü ama 2 3 yıl önce yapmıştım biraz araştırsam bulabilirim. Yarın bulursam yazarım.evet
Post automatically merged:
nasıl silicez forumda yazılan tüm her şeyi yaptım nerdeyse
lprb acıkken vanguard algılıyor ve ban yiyorsun.valoranttan hwid yemiştim kalktı fakat şuan açtığım tüm valorant hesapları ban yiyor oyuna giriyorum oynuyorum çıkınca banlanıyor bunun sebebi ne olabilir lpreborn kalıntısı kaldıysa nasıl silebilirim
riot ticket attığında acılma tarihini söylemisti ve acılıyor ilk banlardaHWID ban yediysen kalkmasi mumkun degil muhtemelen o yuzdendir.
hocam acildiysa bile vanguard acikken hileyi actiysaniz 2. bi donanim bani yemis olabilirsiniz.riot ticket attığında acılma tarihini söylemisti ve acılıyor ilk banlarda
cezam varsa beni oyuna niye sokuyo saçma değil mi val52 hatası mı ne veriyodu öncedenLol ile alakası yoktur büyük ihtimalle çünkü bende de aynı sorun var. bir valorant hesabından riot games e ticket at ve kullandığım hesaplar ban yiyor de. büyük ihtimalle valorant da bilgisiyar cezan var. 3 ay veriyorlar genelde bende de var girmiyorum o yüzden. cezan varsa oyuna girme o 3 ay sıfırlanıyor her oyuna girdiğindde.
Knk eğer Ip ban vs yemediysen direkt hiç uğraşma format at geç scriptin bütün artakalanlarını ancak en güvenilir bu şekilde temizlersinvaloranttan hwid yemiştim kalktı fakat şuan açtığım tüm valorant hesapları ban yiyor oyuna giriyorum oynuyorum çıkınca banlanıyor bunun sebebi ne olabilir lpreborn kalıntısı kaldıysa nasıl silebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?