lpreborn kaynaklı (büyük ihtimalle) valorant hesaplarım banlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
valoranttan hwid yemiştim kalktı fakat şuan açtığım tüm valorant hesapları ban yiyor oyuna giriyorum oynuyorum çıkınca banlanıyor bunun sebebi ne olabilir lpreborn kalıntısı kaldıysa nasıl silebilirim

Üye
3 HİZMET YILI
indirdiğin diski temizliyebilirsin yada defender kurabilirsin defender onları virüs olarak algılıyıp silebillir

Üye
3 HİZMET YILI
Hile kullanmamana rağmen mi ban yiyor yeni açtığın hesaplar?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aynı duruma ben de yaşadım memoryUI dolayı ban yedim 3.parti olduğu için o yüzden vanguard ı açmadan önce memoryUI silmeni öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ip ban da yemıs ola bılırsın oyunu sıl guart dosyalarını sil yenıden onar yoksa devam eder vanguart cok güclü bişey

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka temiz bir format at bence sıkıntı gider ya da antivirüs ile temizleme yap %%appdata% temp bunları temizde cmd den öyle dene

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bunun tedbirini önceden alman lazım. Dosya temizlemek için de %temp%, temp ve prefetch dosyalarını temizleyebilirsin. Garanti olsun istiyorsan format da atabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Lol ile alakası yoktur büyük ihtimalle çünkü bende de aynı sorun var. bir valorant hesabından riot games e ticket at ve kullandığım hesaplar ban yiyor de. büyük ihtimalle valorant da bilgisiyar cezan var. 3 ay veriyorlar genelde bende de var girmiyorum o yüzden. cezan varsa oyuna girme o 3 ay sıfırlanıyor her oyuna girdiğindde.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Lol ile alakası yoktur büyük ihtimalle çünkü bende de aynı sorun var. bir valorant hesabından riot games e ticket at ve kullandığım hesaplar ban yiyor de. büyük ihtimalle valorant da bilgisiyar cezan var. 3 ay veriyorlar genelde bende de var girmiyorum o yüzden. cezan varsa oyuna girme o 3 ay sıfırlanıyor her oyuna girdiğindde.
cezam varsa beni oyuna niye sokuyo saçma değil mi val52 hatası mı ne veriyodu önceden

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Lolde hile açtığında vanguard açıkken ban yiyorsun.Valorantdaki banında delaylı bana dönüşmüş.Spoofer veya amidewin yaparak kaldırabilirsin banını.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
valoranttan hwid yemiştim kalktı fakat şuan açtığım tüm valorant hesapları ban yiyor oyuna giriyorum oynuyorum çıkınca banlanıyor bunun sebebi ne olabilir lpreborn kalıntısı kaldıysa nasıl silebilirim
Knk eğer Ip ban vs yemediysen direkt hiç uğraşma format at geç scriptin bütün artakalanlarını ancak en güvenilir bu şekilde temizlersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...