Aynen reis dediğin doğruymuş şuan 3. oyunum sıkıntısız oynuyorum.sunucu çoğunluğu almanya frankfurt olduğu için oranın zaman dilimine göre ayarlanmıştır şuanda oyuna giriş yapabilmen lazım yapamıyorsun tickete sor cevap bulamaz isen buralarda boşuna dil dökmeye değmez
Benimkide 11/08/2020 00:00 açılacağını söylediler format sonrası temiz bir kurulum girdim oyuna fakat yine de ban yedim ticket attım.
ben ticket attım dediki karşılklık olmuş seninkide geçici değil kalıcı diyor dalgamı geçiyolar bunlar yaAynen reis dediğin doğruymuş şuan 3. oyunum sıkıntısız oynuyorum.
Şuan mailime baktım bana da aynısını yazmışlar ama 3 oyun oynadım ban yemedim iyice saçmalamaya başladılar şimdi tekrar gireceğim.ben ticket attım dediki karşılklık olmuş seninkide geçici değil kalıcı diyor dalgamı geçiyolar bunlar ya
Yardım edebildiğime sevindim iyi oyunlar bol hslerAynen reis dediğin doğruymuş şuan 3. oyunum sıkıntısız oynuyorum.
Post automatically merged:
Benim ban kalktı sonunda sizinki de kalkmıştır tekrar deneyin.
Son durum nedir ban kalktımı
O chefe não sabe que tipo de sistema ou o que os caras dizem. Se você se levantar, você vai me avisar?
[/CITAÇÃO]
Wtf
kanka format attınmı ?Desteğe yazdım yanlışlık olmuş banın kalkmayacak dediler daha önce yazdıgımda ise kalkacağı tarihi vermişlerdi. Şuan 7. oyunum sıkıntısız oynuyorum Türk yetkililer bir şey bilmiyor.
Bende yazdıgımda kalkmıcak dendi hep bugun denedim 2 mac attım banlanmadım anlamadım bu işi banlanırsam yazarımDesteğe yazdım yanlışlık olmuş banın kalkmayacak dediler daha önce yazdıgımda ise kalkacağı tarihi vermişlerdi. Şuan 7. oyunum sıkıntısız oynuyorum Türk yetkililer bir şey bilmiyor.
seninkinin kalkma süresi neydiBende yazdıgımda kalkmıcak dendi hep bugun denedim 2 mac attım banlanmadım anlamadım bu işi banlanırsam yazarım