LPReborn Kullanıcılarına tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Platin elodan sonra Evade'yi high ayarladan, normal ayarlara çekmek lazım çünkü Platinden sonra script kaynıyor oyun, onlarda kullandıkları için seni hemen fark ediyorlar. Asıl komik olan sanki kendi kullanmıyormuş gibi sana script kapat ban yiyeceksin tarzı şeyler yazıp küfür ediyorlar :D Kendi kullanınca sorun yok ama karşıya gelince kıyamet kopuyor.

Birbirinizi ifşalamayın arkadaşlar oyunda, bunun farkında olmayan adamı da uyandırıyorsunuz mevzuya. Sonra genel bir farkındalık yaratıp hilenin ömrünü kısaltıyorsunuz. Scripti,n ne olduğunu bilmeyen adam bile gerekli gereksiz her harekete sen scriptsin demeye başladı. Lütfen biraz aklımızı kullanalım, birbirinizi görseniz de açık etmeyin. Sonuçta aynı sitenin (geminin) yolcularıyız... Kendi geminizi batırmayın.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
haklısın ama hiç umursamıyorlar birçok kez başıma geldi bu olay sanki kendisi kullanmıyormuş gibi bana küfür edip rep diyordu genelde böyle yapıyorlar zaten sonra ikimizde ban yiyoruz :D

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bence senin bu konuştuğun tamamen cimriliğe giriyor. sen sadece kendin kullanıp başkasında olmamasını istiyorsun. bu cimrilikten başkla bir şey değil. script eninde sonunda detect olacak zaten. oyundan biri script olduğunu söylerse yapıştır sitenin linkini geç. ban olayını bu kadar takacaksan paralı kullan

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bence senin bu konuştuğun tamamen cimriliğe giriyor. sen sadece kendin kullanıp başkasında olmamasını istiyorsun. bu cimrilikten başkla bir şey değil. script eninde sonunda detect olacak zaten. oyundan biri script olduğunu söylerse yapıştır sitenin linkini geç. ban olayını bu kadar takacaksan paralı kullan
Okuduğunu anlayamamak gibi ciddi bir sıkıntın olmalı bence, anlattığım şeyin cimrilikle yakından uzaktan alakası yok, farkındalık yaratmayalım oyunda diyorum linkini yapıştır geç takacaksan paralı kullan diyosun

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ellerine sağlık kanka baya mantıklıymış

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Evet evet bide bütün dünyaya yayalım istersen sc bu sitede diye. Sen o sc yi millete verdikçe ud kalma ömrü kısalacak ayrıca millet her hareketine sc demeye başlayacak. Evet ban olayını takıyoruz çünkü kullanıyoruz ve hesapların gitmesini istemiyoruz. Sırf hile free diye banı takmayacaksak ilk saniyede ban yiyelim yeni hesap açalım nolacak sonuçta free hile dimi free banlatır (!).

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Okuduğunu anlayamamak gibi ciddi bir sıkıntın olmalı bence, anlattığım şeyin cimrilikle yakından uzaktan alakası yok, farkındalık yaratmayalım oyunda diyorum linkini yapıştır geç takacaksan paralı kullan diyosun
şuan script konusunda gelinen 'farkındalık' seviyesi zaten zirvede. click atmayı bilmeyen adam bile scripti duymuş ne oldugunu az çok biliyor. daha daha maxı yok yani. senin burda yazdıgın şey 1-2gün max 50 kişi tarafından okunacak en fazla da 3-4 kişi tarafından ciddiye alınacak. bunları kafaya takmadan oyunun oynaman gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Çok haklısın biliyor musun,bunu yapmayan çok kullanıcı var

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
scriptin cimriliği mi olur :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
scriptin cimriliği mi olur :D
değil mi? :D
şuan script konusunda gelinen 'farkındalık' seviyesi zaten zirvede. click atmayı bilmeyen adam bile scripti duymuş ne oldugunu az çok biliyor. daha daha maxı yok yani. senin burda yazdıgın şey 1-2gün max 50 kişi tarafından okunacak en fazla da 3-4 kişi tarafından ciddiye alınacak. bunları kafaya takmadan oyunun oynaman gerekiyor.
Kafaya takmayıp ne yapsın beyefendi?

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
bazılarıda var evade fullemiş belli ederek oynuyor ben sc değilim yüksek elo oyuncusuyum demeleri yokmu güldürüyor insanı

kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aşırı mantıklı aynı seyi bende diyorum ama kimsenin umurunda değil

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
onu bende çok yaşadım o yuzden west server akar tr de sc kullanmasan bile guzel bir hareket yapıyosan sc sin dıyorlar :D:D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Aynısı başıma geldi adamın sc olduğundan o kadar eminim ki bana yazıp duruyor çok sinir bozucuydu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...