LPReborn Kullanıcılarına tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu iş farkındalıkla olacak şey değil hilenin bu kadar erişilebilir olması bile ayrı bir problem oyuna yeni başlayan adamlar bile scriptin ne olduğunu biliyor bana göre onaylı üyelere kapatılmalı minimum seçkin veya daha üstü üyelere açık kalmalı ki undetected kalsın valorant da öyleydi aylarca fix yemedi

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
bizde dün yaşadık böyle olay komik oluyo ama boşu boşuna rep yedik yani

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Sc o kadar çoğaldı ki artık insanlar kim iyi oyuncu kim sc anlayamıyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kesinlikle haklısın bu dayanışmayla lolü tarihi rafa kaldıracağız :D

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Gayet mantıklı bir konu açmış adam, scripti herkes dahi kullansa oyun içerisinde bangır bangır bağırınca habersiz insanlarda bunu öğreniyor ve her oyun iyi bir olayda script script diye bağırıyor herkes. İfşalamaya gerek yok hem hileyi hem de birbirinizi sende de var onda da var sonuç olarak

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Düşünce tarzınıza katılıyorum ama sonunda sc hala tespit edilecek

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Platin elodan sonra Evade'yi high ayarladan, normal ayarlara çekmek lazım çünkü platinden sonra script kaynıyor oyun, onlarda kullandıkları için seni hemen fark ediyorlar. Asıl komik olan sanki kendi kullanmıyormuş gibi sana script kapat ban yiyeceksin tarzı şeyler yazıp küfür ediyorlar :D kendi kullanınca sorun yok ama karşıya gelince kıyamet kopuyor.

Birbirinizi ifşalamayın arkadaşlar oyunda, bunun farkında olmayan adamı da uyandırıyorsunuz mevzuya. Sonra genel bir farkındalık yaratıp hilenin ömrünü kısaltıyorsunuz. Scripti, n ne olduğunu bilmeyen adam bile gerekli gereksiz her harekete sen scriptsin demeye başladı. Lütfen biraz aklımızı kullanalım, birbirinizi görseniz de açık etmeyin. Sonuçta aynı sitenin (geminin) yolcularıyız... Kendi geminizi batırmayın.

Bazıları da var evade fullemiş belli ederek oynuyor ben sc değilim yüksek elo oyuncusuyum demeleri yok mu güldürüyor insanı.

Kanka adam 30 level gelmiş yan çar asıl hesap cha diyor :D

Takıma aşırı aptallar geliyor onun dısında oyun mu eşliyor anlamıyorum ama ara ara geliyor.

Elo helle düşüyorsun demek ki.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eğer sc kullanıyosan haksızsın bu konuda eğer kullanmıyosan haklısın harbi herkes birbirine sc demeye başladı dostum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
scriptin farkedilmemesi için abi evade kesinlikle kapanması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sc kullanıp sana saydıran adamlara ben de ayar oluyorum adam göz göre göre kullanıyor gelmiş bana sc diyor. Bir de o evade mevzusu doğru

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Platin elodan sonra Evade'yi high ayarladan, normal ayarlara çekmek lazım çünkü Platinden sonra script kaynıyor oyun, onlarda kullandıkları için seni hemen fark ediyorlar. Asıl komik olan sanki kendi kullanmıyormuş gibi sana script kapat ban yiyeceksin tarzı şeyler yazıp küfür ediyorlar :D Kendi kullanınca sorun yok ama karşıya gelince kıyamet kopuyor.
Birbirinizi ifşalamayın arkadaşlar oyunda, bunun farkında olmayan adamı da uyandırıyorsunuz mevzuya. Sonra genel bir farkındalık yaratıp hilenin ömrünü kısaltıyorsunuz. Scripti,n ne olduğunu bilmeyen adam bile gerekli gereksiz her harekete sen scriptsin demeye başladı. Lütfen biraz aklımızı kullanalım, birbirinizi görseniz de açık etmeyin. Sonuçta aynı sitenin (geminin) yolcularıyız... Kendi geminizi batırmayın.
scripti iyi olan kazansın

Üye
3 HİZMET YILI
Bunu önlemek imkansız gibi bir şey ki. SC olmayan adama bile laf atıp suçluyorlar, küfür ediyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
topluluk için güzel bir form olmuş tebrik ederim ve fikirlerinize katılıyorum.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
eyw yararlı
Post automatically merged:

xearth oynarken zorlanıyodum sayende daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...