takıma aşırı aptallar geliyor onun dısında oyun mu eşliyor anlamıyorum ama ara ara geliyorwest server'de çok var mı sc ne sıklıkla kaşılaşıyosun.
Platin elodan sonra Evade'yi high ayarladan, normal ayarlara çekmek lazım çünkü platinden sonra script kaynıyor oyun, onlarda kullandıkları için seni hemen fark ediyorlar. Asıl komik olan sanki kendi kullanmıyormuş gibi sana script kapat ban yiyeceksin tarzı şeyler yazıp küfür ediyorlarkendi kullanınca sorun yok ama karşıya gelince kıyamet kopuyor.
Birbirinizi ifşalamayın arkadaşlar oyunda, bunun farkında olmayan adamı da uyandırıyorsunuz mevzuya. Sonra genel bir farkındalık yaratıp hilenin ömrünü kısaltıyorsunuz. Scripti, n ne olduğunu bilmeyen adam bile gerekli gereksiz her harekete sen scriptsin demeye başladı. Lütfen biraz aklımızı kullanalım, birbirinizi görseniz de açık etmeyin. Sonuçta aynı sitenin (geminin) yolcularıyız... Kendi geminizi batırmayın.
Bazıları da var evade fullemiş belli ederek oynuyor ben sc değilim yüksek elo oyuncusuyum demeleri yok mu güldürüyor insanı.
Takıma aşırı aptallar geliyor onun dısında oyun mu eşliyor anlamıyorum ama ara ara geliyor.
hahaha bak bunu diyen en az 9-10 kişi ile karşılaşmışımdır yaşları max 17 falan .dkanka adam 30 level gelmiş yan çar asıl hesap cha diyor
Platin elodan sonra Evade'yi high ayarladan, normal ayarlara çekmek lazım çünkü Platinden sonra script kaynıyor oyun, onlarda kullandıkları için seni hemen fark ediyorlar. Asıl komik olan sanki kendi kullanmıyormuş gibi sana script kapat ban yiyeceksin tarzı şeyler yazıp küfür ediyorlarKendi kullanınca sorun yok ama karşıya gelince kıyamet kopuyor.
scripti iyi olan kazansınBirbirinizi ifşalamayın arkadaşlar oyunda, bunun farkında olmayan adamı da uyandırıyorsunuz mevzuya. Sonra genel bir farkındalık yaratıp hilenin ömrünü kısaltıyorsunuz. Scripti,n ne olduğunu bilmeyen adam bile gerekli gereksiz her harekete sen scriptsin demeye başladı. Lütfen biraz aklımızı kullanalım, birbirinizi görseniz de açık etmeyin. Sonuçta aynı sitenin (geminin) yolcularıyız... Kendi geminizi batırmayın.
Benim de başıma geldi ama kimse umursamıyor bunu zatenhaklısın ama hiç umursamıyorlar birçok kez başıma geldi bu olay sanki kendisi kullanmıyormuş gibi bana küfür edip rep diyordu genelde böyle yapıyorlar zaten sonra ikimizde ban yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?