LPReborn kullanılmalı mıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sağlam script undetected belli etmedigin sürece ban yicegini sanmıyorum ben lpreborndan yemedim hic

Banlı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Have you been banned from LPReborn? If you ate, how many days did you eat? Do you recommend using it? Are there any difficulties in using it?
Isafe to use undetected 8 months no ban easy to set up and use just don't be obvius when you use in low elo cuz it can be obvius and many reports can get you banned

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Eskiden bi hile efsanesi vardı. Riot oyunları hilesizdir diye ama görüyorum ki riot games gerek lol olsun gerek valorant olsun artık o bile birşey yapamıyor. Hile zaten uzun zamandır kullanılıyor. eğer riot buna bir çözüm bulabilseydi hemen bulurdu. Hile temiz böyrun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bazı çarlarda aşırı belli oluyo mesela kogmaw twıch gibi ama yine de kullanılır o kadar kötü değil ben kullanıyorum hala 2 ay oldu ve banlanmadım.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
reis lprebornu sadece guncel oldugu sure icerisinde uzun zamandir kullaniyorum ve hesaplar hala ban yemedi ayni zamanda 3 arkadas ile basladik yeni 30 level hesaplarla ama hicbir sekilde ban yemedi.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bellı etmeden oynarsan ban yemezsın 1 kere ban yedım onda da cok tılt olmustum bellı etmıstım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Have you eaten a ban from LPReborn? If you ate, you ate kac gunde? Would you fix the use?Do you have any difficulties in using it?
4 gün önce gümüş 4'teyken kullanmaya başladım, takımımda korkunç insanlarla, AFK, troller, besleyiciler ile oynamaktan bıktım. Tırmanmayı bulduğum yol, takımı yüklemek için senaryo kullanmaktı, düşmana karşı harita avantajına sahip olmanız zaten oyunda büyük bir farkı etkiliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
legit kullandığın sürece bir şey olacağını sanmıyorum, legit dışına çıkarsan sorunlar da peydah olur tabi :D

Üye
3 HİZMET YILI
ustam script çıktığından beri kullanıyorum
Post automatically merged:

6 ay oldu

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kullanabilirsin ama her an ban yeme riskiyle oynarsın .s

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
legit oynayadığın sürece sitedeki hiçbir hileden ban yemezsin hiçbir şey olmaz yeterki hileyi legit oynaman yeterlidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...